اﺛﺮ اﻓﺰودﻧﯽ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ در ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧونی جوجه های گوشتی
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (269.93 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1ﻫﯿﺌﺖ ﻋﻠﻤﯽ داﻧﺸﮕﺎه آزاد ﻗﺎﺋﻢ شهر
2ﮐﺎرﺷﻨﺎس ارﺷﺪ ﺗﻐﺬﯾﻪ دام و ﻃﯿﻮر از داﻧﺸﮕﺎه آزاد ﻗﺎﺋﻢ شهر
چکیده
-
کلیدواژه ها