نویسنده = شهاب الدین قره ویسی
تعداد مقالات: 20

1 اﺛﺮ اﻓﺰودﻧﯽ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ در ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧونی جوجه های گوشتی
مهرداد ایرانی؛ شهاب الدین قره ویسی؛ رضا رضایی کوچکسرایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (269.93 K)

2 بررﺳﯽ اﺛﺮ آﻧﺘﯽ ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ، ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و ﻧﺎﻧﻮ ذرات ﻧﻘﺮه ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
معصومه گرگین؛ وحید رضایی پور؛ شهاب الدین قره ویسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (288.88 K)

3 بررﺳﯽ اﺛﺮ آﻧﺘﯽ ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ، ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و ﻧﺎﻧﻮ ذرات ﻧﻘﺮه ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ی ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
معصومه گرگین؛ وحید رضایی پور؛ شهاب الدین قره ویسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (390.43 K)

4 مقایسه اثر افزدن پروبیوتیک پروتکسین در سه سطح مختلف در شیر مصرفی برعملکرد بره های زل مازندران از بدو تولد تا زمان از شیرگیری
محسن موسوی کاشانی؛ شهاب الدین قره ویسی؛ مهرداد ایرانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.4 MB)

5 برآورد فراسنجه های فنوتیپی و ژنتیکی صفات ریخت در جامعه اسب عرب ایران
شهاب الدین قره ویسی؛ مهرداد ایرانی؛ محسن حاجی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (384 K)

6 بررسی چند شکلی ژن FecB در گوسفند نژاد دالاق با استفاده از تکنیک PBR
علیرضا خان احمدی؛ رسول خاتمی نژاد؛ شهاب الدین قره ویسی؛ جلیل عرب
مشاهده مقاله | اصل مقاله (338.52 K)

7 مظالعه چندشکلی در ژن FecXB مرتبط با چندقلوزایی به روش PCR-RFLP
علیرضا خان احمدی؛ رسول خاتمی نژاد؛ شهاب الدین قره ویسی؛ محسن خدادادی سرخی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (355.32 K)

8 مقایسه 36 صفت تولیدی در واریته های دارای پیله بادامی شکل بانک ژن کرم ابریشم ایران
مرتضی صالحی نژاد؛ ضیاء الدین میرحسینی؛ شهاب الدین قره ویسی؛ معین الدین مواج پور؛ علیرضا صیداوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (451.59 K)

9 طبقه بندی 51 سویه بانک ژن کرم ابریشم ایران بر اساس داده های فنوتیپ لاروی
مرتضی صالحی نژاد؛ ضیاء الدین میرحسینی؛ شهاب الدین قره ویسی؛ معین الدین مواج پور؛ علیرضا صیداوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (518.99 K)

10 مقایسه مدل های تابعیت تصادفی بر مبنای چندجمله ای های لژاندر و توابع اسپلاین در توصیف منحنی شیردهی گاومیش های ایران
روح اله عبدالله پور؛ شهاب الدین قره ویسی؛ علیرضا اقبال
مشاهده مقاله | اصل مقاله (185.13 K)

11 مقایسه صفات عملکردی هیبریدهای تجاری جوجه ی گوشتی
مقداد کاظمی؛ روح الله عبدالله پور؛ شهاب الدین قره ویسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (280 K)

12 بررسی چند شکلی آللی رسپتور ژن لپتین در جمعیت مرغ بومی مازندران با روش PCR-RFLP
حسین علی عباسی؛ شهاب الدین قره ویسی؛ روح الله عبدالله پور؛ فخرالدین فلاحتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (374.35 K)

13 کارایی آزمون انساب برروی شترهای بومی استان البرز با استفاده از نشانگرهای مولکولی
سیروس امیری نیا؛ امیر ارسلان ذاکری؛ شهاب الدین قره ویسی؛ حمیدرضا سیدآبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (276.64 K)

14 بررسی اثر سطوح مختلف کلسیم ، فسفر و ویتامین D3بر پارامترهای کابردی در مرغهای مادر گوشتی
محمد کاظمی فرد؛ ابراهیم حلاجیان؛ شهاب الدین قره ویسی؛ امیر عباس موسوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (363.94 K)

15 اثر امتیاز وضعیت بدنی میش در زمان جفت گیری بر صفات وزن بره در نژاد شال
روح الله عبدالله پور؛ شهاب الدین قره ویسی؛ آرش میرجلالی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (367.06 K)

16 بررسی فعالیتهای ضد باکتریایی عصاره های گیاهی سیر ،(Allium Sativum) نعناع (.Mentha SPP) و پیاز ( Allium Cepa) در مقابل باکتری اشرشیاکلی (E. coli) جدا شده از جوجه های گوشتی
احمد زیار لاریمی؛ مهرداد ایرانی؛ شهاب الدین قره ویسی؛ زهرا رحمانی؛ علی گنجیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (477.34 K)

17 بررسی اثر جایگزینی گیاهان دارویی سیر، نعناع و پیاز، بجای آنتی بیوتیک های مرسوم برای کنترل عفونت باکتری اشرشیاکلی (E. coli) در جوجه های گوشتی
احمد زیار لاریمی؛ مهرداد ایرانی؛ شهاب الدین قره ویسی؛ علی گنجیان خناری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (525.24 K)

18 اثر سطوح مختلف میوه زرشک بر عملکرد و فراسنجه های خونی در جیره جوجه های گوشتی
حمیدرضا گلوی؛ مهرداد ایرانی؛ شهاب الدین قره ویسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (441.45 K)

19 اثر افزودنی های مختلف در جیره غذایی بر عملکرد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
مهرداد ایرانی؛ شهاب الدین قره ویسی؛ رضا رضایی کوچکسرایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (75.66 K)

20 بررسی اثر آنتی بیوتی، پروبیوتیک و نانو ذرات نقره بر فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی
معصومه گرگین؛ وحید رضایی پور؛ شهاب الدین قره ویسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.81 K)