بررسی اثر جایگزینی گیاهان دارویی سیر، نعناع و پیاز، بجای آنتی بیوتیک های مرسوم برای کنترل عفونت باکتری اشرشیاکلی (E. coli) در جوجه های گوشتی
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (525.24 K)
عنوان دوره: سومین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1کارشناس ارشد علوم دامی(تغذیه)، مدرس دانشگاه پیام نور مازندران
2دکتری علوم دامی، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم شهر
3دکتری ژنتیک و اصلاح دام، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم شهر
4دانشجوی دکتری بیولوژی دریا، پژوهشکده اکولوژی دریای خزر
چکیده
کلیدواژه ها