کلیدواژه ها = اشرشیاکلی
تعداد مقالات: 4

1 تاثیر آنتی بادی اختصاصی زرده تخم مرغ برعملکرد و کاهش کلونیزاسیون باکتری اشرشیاکلی در جوجه های گوشتی
مریم شفیعی؛ شعبان رحیمی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ تقی زهرایی صالحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.2 MB)

2 بررسی فعالیتهای ضد باکتریایی عصاره های گیاهی سیر ،(Allium Sativum) نعناع (.Mentha SPP) و پیاز ( Allium Cepa) در مقابل باکتری اشرشیاکلی (E. coli) جدا شده از جوجه های گوشتی
احمد زیار لاریمی؛ مهرداد ایرانی؛ شهاب الدین قره ویسی؛ زهرا رحمانی؛ علی گنجیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (477.34 K)

3 بررسی اثر جایگزینی گیاهان دارویی سیر، نعناع و پیاز، بجای آنتی بیوتیک های مرسوم برای کنترل عفونت باکتری اشرشیاکلی (E. coli) در جوجه های گوشتی
احمد زیار لاریمی؛ مهرداد ایرانی؛ شهاب الدین قره ویسی؛ علی گنجیان خناری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (525.24 K)

4 بررسی اثر آنتی باکتریال (E -(2)-5-استیل- 4-متیل تیازول-2 -ایل)- 2)-بنزو[d [تیازول-2) 3H-( ایلیدین) استونتریل علیه باکتریهای بیماریزای مواد غذایی، لیستریا منوسیتوژنز، سالمونلا تیفیموریوم و اشرشیاکلی
محسن نجمیمی؛ بهزاد قاسمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (428.52 K)