دﺳﺘﮑﺎری ﺟﯿﺮه ﺑﺮای ﺑﻬﺒﻮد ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﻣﯿﻮه ﺑﻠﻮط
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (286 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ ﺗﻐﺬﯾﻪ دام، داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی، داﻧﺸﮕﺎه ﯾﺎﺳﻮج
2داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی، داﻧﺸﮕﺎه یاسوج
چکیده
-
کلیدواژه ها