اﺛﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ژل آﻟﻮﺋﻪ ورا در آب آﺷﺎﻣﯿﺪﻧﯽ ﺑﺮ ﭘﺎﺳﺦ ﻫﺎی اﯾﻤﻨﯽ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (274.12 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1عضو ﺑﺎﺷﮕﺎه ﭘﮋوﻫﺸﮕﺮان ﺟﻮان داﻧﺸﮕﺎه آزاد اﺳﻼﻣﯽ واﺣﺪ ﺧﻮراﺳﮕﺎن (اﺻﻔﻬﺎن)
2ﻋﻀﻮ ﻫﯿﺎت ﻋﻠﻤﯽ داﻧﺸﮕﺎه آزاد اﺳﻼﻣﯽ واﺣﺪ ﺧﻮراﺳﮕﺎن(اﺻﻔﻬﺎن)
3ﭘﮋوﻫﺸﮕﺮ ﻣﺮﮐﺰ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎت ﮔﯿﺎﻫﺎن داروﯾﯽ ﺟﻨﺪی ﺷﺎﭘﻮر ﮐﺎﺷﺎن
چکیده
-
کلیدواژه ها