اﺛﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ژل آﻟﻮﺋﻪ ورا در آب آﺷﺎﻣﯿﺪﻧﯽ ﺑﺮ ﭘﺎﺳﺦ ﻫﺎی اﯾﻤﻨﯽ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (274.12 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1میثم شکرانه؛ 1نصیر لندی؛ 1فرامرز فکری؛ 2غلامرضا قلمکاری؛ 2مجید طغیانی؛ 2علی تبعیدیان؛ 3محسن تقی زاده
1عضو ﺑﺎﺷﮕﺎه ﭘﮋوﻫﺸﮕﺮان ﺟﻮان داﻧﺸﮕﺎه آزاد اﺳﻼﻣﯽ واﺣﺪ ﺧﻮراﺳﮕﺎن (اﺻﻔﻬﺎن)
2ﻋﻀﻮ ﻫﯿﺎت ﻋﻠﻤﯽ داﻧﺸﮕﺎه آزاد اﺳﻼﻣﯽ واﺣﺪ ﺧﻮراﺳﮕﺎن(اﺻﻔﻬﺎن)
3ﭘﮋوﻫﺸﮕﺮ ﻣﺮﮐﺰ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎت ﮔﯿﺎﻫﺎن داروﯾﯽ ﺟﻨﺪی ﺷﺎﭘﻮر ﮐﺎﺷﺎن
چکیده
-
کلیدواژه ها