اﺛﺮ ﻣﺘﻘﺎﺑﻞ ﻓﺮآوری داﻧﻪ ﺟﻮ و ﻧﻮع روﻏﻦ ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ و ﺗﻮازن ﻧﯿﺘﺮوژن در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﺑﻠﻮﭼﯽ
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (271.36 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1اﺳﺘﺎدﯾﺎر داﻧﺸﮕﺎه اروﻣﯿﻪ
2استاد داﻧﺸﮕﺎه ﻓﺮدوﺳﯽ ﻣﺸﻬﺪ
3داﻧﺸﯿﺎر داﻧﺸﮕﺎه ﻓﺮدوﺳﯽ ﻣﺸﻬﺪ
چکیده
کلیدواژه ها