ﺗﺎﺛﯿﺮ اﻓﺰودﻧﯽ ﻫﺎی ﻻﻟﺴﯿﻞ M-SO1 و ﻻﻟﺴﯿﻞ Fresh ﺑﺮ ﭘﺎﯾﺪاری pH ﺳﯿﻼژ ذرت ﺑﻌﺪ از ﺑﺎز ﺷﺪن
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (292.95 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1کامران رضا یزدی؛ 2ندا نفریه؛ 2سید میلاد موسوی؛ 3پیمان پراویان؛ 3محمد حسین آبادی؛ 3امیر کدخدایی؛ 3مرضیه صابری
1دانشیار دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران
2دﮐﺘﺮی داﻣﭙﺰﺷﮑﯽ
3داﻧﺸﺠﻮی ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ
چکیده
کلیدواژه ها