ﺗﺎﺛﯿﺮ اﻓﺰودﻧﯽ ﻫﺎی ﻻﻟﺴﯿﻞ M-SO1 و ﻻﻟﺴﯿﻞ Fresh ﺑﺮ ﭘﺎﯾﺪاری pH ﺳﯿﻼژ ذرت ﺑﻌﺪ از ﺑﺎز ﺷﺪن

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (292.95 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانشیار دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران
2دﮐﺘﺮی داﻣﭙﺰﺷﮑﯽ
3داﻧﺸﺠﻮی ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ
چکیده
کلیدواژه ها