کلیدواژه ها = سیلاژ ذرت
تعداد مقالات: 39

1 اثر ﻣﺮﺣﻠﻪ ﺑﻠﻮغ ﻋﻠﻮﻓﻪ و اﻓﺰودﻧﯽ ﺑﺎﮐﺘﺮﯾﺎﯾﯽ ﺣﺎوی ﺑﺎﮐﺘﺮﯾﻬﺎی ﻫﻤﻮﻻﮐﺘﯿﮏ و ﻫﺘﺮوﻻﮐﺘﯿﮏ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﺗﺨﻤﯿﺮی و ﮐﭙﮏ زدگی سیلاژ ذرت
حمید محمدزاده؛ محمد خوروش؛ غلامرضا قربانی؛ احمد هدایتی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (292.8 K)

2 ﺗﻐﯿﯿﺮات ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﺳﯿﻼژ ذرت ﺑﺎ رﻃﻮﺑﺖ ﺑﺎﻻ در ﻃﻮل 10ﻣﺎه ذﺧﯿﺮه ﺳﺎزی
اکبر اسدیان؛ شهاب الدین مشرف؛ علی آخوندی؛ حیدر علی گلمحمدی؛ پزمان آجیل چی؛ مجتبی زاهدی فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (308.94 K)

3 اﺛﺮ اﻓﺰودﻧﯽ ﻫﺎی ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ ﻻﻟﺴﯿﻞ ﺑﺮ ﻏﻠﻈﺖ ﻧﯿﺘﺮوژن آﻣﻮﻧﯿﺎﮐﯽ و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﺳﯿﻼژ ذرت
کامران رضا یزدی؛ ندا نفریه؛ سید میلاد موسویان؛ محمد حسین آبادی؛ پیمان پراویان؛ امیر کدخدای؛ مرضیه صابری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (266.13 K)

4 ﺗﺎﺛﯿﺮ اﻓﺰودﻧﯽ ﻫﺎی ﻻﻟﺴﯿﻞ M-SO1 و ﻻﻟﺴﯿﻞ Fresh ﺑﺮ ﭘﺎﯾﺪاری pH ﺳﯿﻼژ ذرت ﺑﻌﺪ از ﺑﺎز ﺷﺪن
کامران رضا یزدی؛ ندا نفریه؛ سید میلاد موسوی؛ پیمان پراویان؛ محمد حسین آبادی؛ امیر کدخدایی؛ مرضیه صابری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (292.95 K)

5 تاﺛﯿﺮ ﻋﻤﻞ آوری ﺳﯿﻼژ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﻧﯽ ﺑﺎ اﻓﺰودﻧﯽ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ( ﻻﮐﺘﻮﺑﺎﺳﯿﻠﻮس ﭘﻼﻧﺘﺎروم ) و ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ آن ﺑﺎ ﺳﯿﻼژ ذرت در ﭘﺮوارﺑﻨﺪی ﮔﻮﺳﺎﻟﻪ ﻫﺎی ﻧﺮ گاومیش
محمدرضا مشایخی؛ سید مجید حسینی؛ عزیز کردونی؛ دانیال فرهادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (325.71 K)

6 ﺑﺮرﺳﯽ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﻓﺰودن ﺑﺎﮐﺘﺮی ( ﻻﮐﺘﻮﺑﺎﺳﯿﻠﻮس ﭘﻼﻧﺘﺎروم ) ﺑﻪ ﺳﯿﻼژ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﻧﯽ و ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ آن ﺑﺎ ﺳﯿﻼژ ذرت
محمدرضا مشایخی؛ بهاءالدین عالم زاده؛ بهاره طاهری دزفولی؛ حمیدرضا ایزدنیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (342.25 K)

7 تاثیر تلقیح میکروبی سیلاژ ذرت بر پارامترهای تولیدی گاز در شرایط in vitro
جواد بیات کوهسار؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ رشید صفری؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا رضایی مکرم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (203.21 K)

8 ارزیابی تأثیر تلقیح باکتریایی بر تجزیه پذیری شکمبه ای سیلاژ ذرت به روش کیسه های نایلونی
جواد بیات کوهسار؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ رشید صفری؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا رضایی مکرم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (185.12 K)

9 تأثیر استفاده از سیلاژ ذرت، پوسته پسته و تفاله گوجه بر عملکرد بره های نر شال
رضا خداوردی؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا جمشیدی؛ علی رزاقی؛ حامد کشفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (128.46 K)

10 بررسی اثرات پری بیوتیک تجاری در جیره های بر پایه یونجه و سیلاژ ذرت برمصرف روزانه خوراک و اسیدیته و پروتوزوآی شکمبه در بزهای بومی آذربایجان غربی
مجتبی ایمانی حسنلویی؛ یونس علی علی جو؛ پرویز فرهومند؛ واعظ کرمی؛ محسن صحرایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.37 MB)

11 بررسی اثر جایگزینی سیلاژ بوته گوجه فرنگی با سیلاژ ذرت بر عملکرد گاوهای شیری هلشتاین
رضا خداوردی؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ احمد ابراهیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (353.63 K)

12 تاثیر رقم و مرحله بلوغ علف ذرت بر کیفیت تخمیر و ارزش غذایی سیلاژ آن
مسیح اله فروزمند؛ مسعود علیخانی؛ محمد خوروش؛ غلام رضا قربانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.58 MB)

13 اثرات باکتری های مولد اسید لاکتیک بر خصوصیات تخمیر سیلاژ ذرت با ماده خشک پایین
خالد صادقی؛ محمد خوروش؛ غلام رضا قربانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (356.45 K)

14 اثرات باکتری های مولد اسید لاکتیک بر عملکرد گاوهای شیری
اکبر قائم پور؛ محمد خوروش؛ غلام رضا قربانی؛ خالد صادقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (390.66 K)

15 تاثیر دو منبع مختلف نشاسته ای همراه با هحصولات فرعی پسته بر تولید و درصد ترکیبات شیر گاوهای هلشتاین
امید حشمی؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده؛ عبدالمنصور طهماسبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (453.44 K)

16 بررسی تاثیر برخی افزودنی ها بر میکروبیولوژی سیلاژ ذرت
فرزاد قنبری؛ تقی قورچی؛ طیبه ابراهیمی؛ مرتضی خمیری؛ عبدالرضا حسین دوست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (380.1 K)

17 اثرات جایگزینی تفاله چغندرقند به جای سیلاژ ذرت بر مصرف خوراک، تولید و ترکیبات شیر گاوهای شیری هلشتاین
نیما نادری؛ غلامرضا قربانی؛ علی صادقی سفید مزگی؛ ایمانه صدر ارحامی؛ حمید رضا دادخواه؛ حسین حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (369.68 K)

18 اثرات جایگزینی تفاله چغندرقند به جای سیلاژ ذرت بر فعالیت جویدن و الگوی تخمیرات شکمبه گاوهای شیری هلشتاین
نیما نادری؛ غلامرضا قربانی؛ علی صادقی سفید مزگی؛ ایمانه صدر ارحامی؛ محسن خسروی؛ مهدی صفاهانی لنگرودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (384.2 K)

19 اثر پروبیوتیک بر روی ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم سیلاژ ذرت در مراحل مختلف بلوغ
رحمت الله حق پرور؛ علی صالحی؛ کمال شجاعیان؛ مصطفی یوسف الهی؛ سیامک پارسایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (343.83 K)

20 اثرات جایگزینی تفاله چغندر قند به جای سیلاژ ذرت بر هزینه های خوراک و درآمد شیر گاوهای شیری هلشتاین
نیما نادری؛ غلامرضا قربانی؛ علی صادقی سفید مزگی؛ ایمانه صدر ارحامی؛ محمد رحیمی؛ میلاد احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (335.88 K)

21 مقایسه اثر افزودن سطوح مختلف پساب نشاسته و افزودنی باکتریایی بر معیارهای تخمیر سیلاژ ذرت 2
فرزانه نوروزی؛ مسیح اله فروزمند؛ علی نقی کشتکاران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (258.94 K)

22 مقایسه اثر افزودنی باکتریایی یا سطوح مختلف پساب نشاسته بر ترکیب شیمیایی ذرت سیلو شده
فرزانه نوروزی؛ مسیح اله فروزمند؛ علی نقی کشتکاران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (262.52 K)

23 اثر مقادیر مختلف اسانس گیاهان نعناع و رازیانه بر ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تولید گاز سیلاژ ذرت در شرایط برون تنی
هادی قربانی؛ علیرضا وکیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (346.54 K)

24 تأثیر افسودن سیلاژ ذرت بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات فیزیکی و تولید گاز سیلاژ یونجه
عباسعلی ناصریان؛ حجت قلی زاده؛ عطیه بهلولی؛ عطیه رحیمی؛ محمد صدیقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (254.77 K)

25 بررسی اثر افزودن تکه های سیر و پیاز در برخی از شاخص های شیمیایی سیلاژ ذرت
حمید زینالی؛ شاهو مولودی؛ علی کارگری رضاپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (266.09 K)

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه