اﺛﺮ ﭘﻮدر ﺳﻤﺎق و ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاﭘﻨﯽ در دوره ی رﺷﺪ
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (374.33 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ ﺗﻐﺬﯾﻪ دام- داﻧﺸﮑﺪه ی ﮐﺸﺎورزی- داﻧﺸﮕﺎه آزاد اﺳﻼﻣﯽ واﺣﺪ ﺷﻬﺮﮐﺮد
2استادیار گروه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ– داﻧﺸﮑﺪه ی ﮐﺸﺎورزی– داﻧﺸﮕﺎه آزاد اﺳﻼﻣﯽ واﺣﺪ ﺷﻬﺮﮐﺮد
3استاد گروه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ– داﻧﺸﮑﺪه ی ﮐﺸﺎورزی– داﻧﺸﮕﺎه آزاد اﺳﻼﻣﯽ واﺣﺪ ﺷﻬﺮﮐﺮد
چکیده
-
کلیدواژه ها