ﺗﺎﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و ﻓﺎﯾﺘﻮﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﮐﻠﺴﺘﺮول و ﺻﻔﺎت ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (374.88 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ﻋﻠﻮم داﻣﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﺗﺒﺮﯾﺰ
2ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ ژﻧﺘﯿﮏ و اﺻﻼح دام داﻧﺸﮕﺎه ﺗﺒﺮﯾﺰ
3داﻧﺸﯿﺎر ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﺗﺒﺮﯾﺰ
4ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ ﺗﻐﺬﯾﻪ دام داﻧﺸﮕﺎه ﯾﺎﺳﻮج
5ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ ﯾﺎﺳﻮج
چکیده
-
کلیدواژه ها