ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻧﻮع ﭼﺮﺑﯽ ﺟﯿﺮه و روش ﻓﺮآوری داﻧﻪ ﺟﻮ ﺑﺮ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﺟﻮﯾﺪن و ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺷﮑﻤﺒﻪ ای ﮔﺎوﻫﺎی ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ در اواﯾﻞ ﺷﯿﺮدهی
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (275.57 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1اﺳﺘﺎدﯾﺎر داﻧﺸﮕﺎه اروﻣﯿﻪ
2اﺳﺘﺎد داﻧﺸﮕﺎه ﻓﺮدوﺳﯽ مشهد
3دانشیار داﻧﺸﮕﺎه ﻓﺮدوﺳﯽ مشهد
چکیده
کلیدواژه ها