بررﺳﯽ اﺛﺮات روﻏﻦ ﮐﺎﻧﻮﻻ و ﻋﺼﺎره ﭘﻮﻧﻪ ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﺧﻮراک، ﺿﺮﯾﺐ ﺗﺒﺪﯾﻞ ﻏﺬاﯾﯽ، ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی و ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺖ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺑﺮه ﻫﺎی ﻧﺮ ﻧﮋاد آﺗﺎﺑﺎی
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (275.97 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1داﻧﺸﺠﻮی ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ ﺗﻐﺬﯾﻪ دام، ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ، داﻧﺸﮑﺪه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ و ﺷﯿﻼت، داﻧﺸﮕﺎه ﻋﻠﻮم ﮐﺸﺎورزی و ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻃﺒﯿﻌﯽ ﺳﺎری، ﺳﺎری، ﻣﺎزﻧﺪران
2ﻋﻀﻮ ﻫﯿﺄت ﻋﻠﻤﯽ ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ، داﻧﺸﮑﺪه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ و ﺷﯿﻼت، داﻧﺸﮕﺎه ﻋﻠﻮم ﮐﺸﺎورزی و ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻃﺒﯿﻌﯽ ﺳﺎری، ساری, مازندران
3دانشجویﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ ﺗﻐﺬﯾﻪ دام، ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ، داﻧﺸﮑﺪه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ و ﺷﯿﻼت، داﻧﺸﮕﺎه ﻋﻠﻮم ﮐﺸﺎورزی و ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻃﺒﯿﻌﯽ ﺳﺎری، ﺳﺎری، ﻣﺎزﻧﺪران
4ﻣﺪرس ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ، ﻣﺆﺳﺴﻪ آﻣﻮزش ﻋﺎﻟﯽ ﭘﯿﻮﻧﺪ، ﻗﺎﺋﻤﺸﻬﺮ، ﻣﺎزﻧﺪران
چکیده
کلیدواژه ها