اﺳﺘﻔﺎده ازBacillus lentus و Pseudomonas putida ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮشتی
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (465.88 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم ﻃﯿﻮر، داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی، داﻧﺸﮕﺎه ﺗﺮﺑﯿﺖ ﻣﺪرس، ﺗﻬﺮان
2اﺳﺘﺎدﯾﺎر ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم ﻃﯿﻮر، داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی، داﻧﺸﮕﺎه ﺗﺮﺑﯿﺖ ﻣﺪرس، ﺗﻬﺮان – اﯾﺮان
چکیده
-
کلیدواژه ها