اﺛﺮات ﮐﺎﻫﺶ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﯾﯽ روی ﺗﻮﻟﯿﺪ و ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﯿﺮ ﮔﺎوﻫﺎی ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ ﭘﺮﺗﻮﻟﯿﺪ در ﺗﻨﺶ ﮔﺮﻣﺎیی
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (264.17 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1داﻧﺸﺠﻮی ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ داﻧﺸﮕﺎه زﻧﺠﺎن
2داﻧﺸﯿﺎر ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ داﻧﺸﮕﺎه زﻧﺠﺎن
3اﺳﺘﺎدﯾﺎر ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم دامی داﻧﺸﮕﺎه زﻧﺠﺎن،
4داﻧﺸﺠﻮی دﮐﺘﺮی داﻧﺸﮕﺎه زﻧﺠﺎن
چکیده
کلیدواژه ها