کلیدواژه ها = پروتئین | ||
تعداد مقالات: 191 | ||
1 | ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و ﻟﯿﺰﯾﻦ ﻗﺎﺑﻞ ﻫﻀﻢ در ﺟﯿﺮه آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘی | |
محمدصادق حسینی مقدم؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن نصیری مقدم؛ احمدرضا راجی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.21 K) | ||
2 | Nutritional Wisdom تاﺛﯿﺮ ﺗﺪﺑﯿﺮ ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮ ﻣﺼﺮف اﻧﺮژی و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ | |
علیرضا جعفری صیادی؛ عبدالحسین قاسمی؛ نسیم فرنودیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (400.93 K) | ||
3 | تواﻧﺎﯾﯽ ﻣﺼﺮف اﻧﺘﺨﺎﺑﯽ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و ﺗﺎﺛﯿﺮآن ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
علیرضا جعفری صیادی؛ عبدالحسین قاسمی؛ نسیم فرنودیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (454.04 K) | ||
4 | اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و ﺗﺮﺋﻮﻧﯿﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎﻓﺘﯽ روده ﮐﻮﭼﮏ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
محمدعلی عباسی؛ امیرحسین مهدوی؛ عبدالحسین سمیع | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (465.06 K) | ||
5 | اثرات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و ﺗﺮﺋﻮﻧﯿﻦ ﺑﺮ اﯾﻤﻨﯽ ﻫﻮﻣﻮرال و ﺑﺮﺧﯽ از ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
محمدعلی عباسی؛ امیرحسین مهدوی؛ عبدالحسین سمیع | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (399.35 K) | ||
6 | اثر ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ ﺿﺮوری ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﺷﺎﺧﺺ ﺗﻮﻟﯿﺪ دورهﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮورش ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
یونس مدنی؛ شهریار مقصودلو؛ حسین عرب عامری؛ جلال حقوقدان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (367.11 K) | ||
7 | تعیین ﺑﺨﺶ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﺷﮑﻤﺒﻪ اﯾﯽ و ﭘﺲ از ﺷﮑﻤﺒﻪ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﺗﻔﺎﻟﻪ ﻣﺮﮐﺒﺎت ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش سه ﻣﺮﺣﻠﻪ اﯾﯽ اﺻﻼح ﺷﺪ | |
سامان لشکری؛ اکبر تقی زاده؛ عباس رافت؛ علی ایاسه | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (270.37 K) | ||
8 | اﺛﺮات ﮐﺎﻫﺶ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﯾﯽ روی ﺗﻮﻟﯿﺪ و ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﯿﺮ ﮔﺎوﻫﺎی ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ ﭘﺮﺗﻮﻟﯿﺪ در ﺗﻨﺶ ﮔﺮﻣﺎیی | |
وحید غلامی؛ حمید امانلو؛ محمدحسین شهیر؛ حمیدرضا میرزایی الموتی؛ غلامرضا نوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (264.17 K) | ||
9 | بررﺳﯽ اﺛﺮ ﻓﺼﻞ ﺷﯿﺮدﻫﯽ ﺑﺮ درﺻﺪ ﭼﺮﺑﯽ، درﺻﺪ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ، اﺳﯿﺪﯾﺘﻪ و داﻧﺴﯿﺘﻪ ﺷﯿﺮ ﮔﺎو ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ | |
سید سهام حسینی کینکی؛ آرش آذرفر؛ عباس مسعودی؛ حجت دمیری؛ آیت الله مسعودی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (330.54 K) | ||
10 | اﺛﺮ دو ﺳﻄﺢ از ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻗﺎﺑﻞ ﺗﺠﺰﯾﻪ در ﺷﮑﻤﺒﻪ ( RDP ) روی ﮐﯿﻔﯿﺖ اﺳﭙﺮم ﺑﺰ ﻧﺮ | |
جواد نصیری؛ علی محرری؛ پزمان میر شکرایی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (261 K) | ||
11 | برآورد ﻫﻤﺒﺴﺘﮕﯽ ﻫﺎی ژﻧﺘﯿﮑﯽ و ﻓﻨﻮﺗﯿﭙﯽ ﺻﻔﺎت ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺷﯿﺮ، ﭼﺮﺑﯽ ، ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ، درﺻﺪ ﭼﺮﺑﯽ و درﺻﺪ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ در ﮔﺎوﻫﺎی ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ | |
خدیجه نصیری؛ احد یوسفی؛ عبدالرضا صالحی؛ مهدی امین افشار؛ محمدباقر صیادنزاد؛ ابوالفضل اکبری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.41 K) | ||
12 | اثر کربوهیدرات غیرالیافی در جیره های با پروتئین عبوری بالا برعملکرد و متابولیت های خون بره های افشاریxمرینوس | |
اعظم بیرانوند؛ حمیدرضا میرزایی الموتی؛ حمید امانلو | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.38 MB) | ||
13 | اثر استفاده پودر چربی پالم در جیره غذایی بره های توده ژنتیکی زل مازندران از شیر گرفته شده تا سن 6ماهگی | |
مهری السادات مهدوی ساداتی؛ رامین مهذوی ساداتی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.07 MB) | ||
14 | تاثیر طول قطعات یونجه جیره غذایی برتولید و ترکیب شیر گاوهای شیرده هلشتاین | |
مینو نیرومند | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.15 MB) | ||
15 | اثر اسانس لیموترش بر روی تولید و ترکیب شیر بزهای نژاد مهابادی | |
فریبا برزگر؛ رسول پیرمحمدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (892.97 K) | ||
16 | جدایی کره از مادر | |
علی بحرینی زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.03 MB) | ||
17 | تاثیر تغذیه ترکیبی بر عملکرد و شاخص های آسایش جوجه های گوشتی | |
صدرا آل صاحب فصول؛ مجید طغیانی؛ عباسعلی قیصری؛ علی تبعیدیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.65 MB) | ||
18 | بررسی تاثیر فرآوری با اوره و ملاس برقابلیت هضم سورگوم علوفه ای به روش In vivo | |
احمد طالب زاده؛ مریم خلیق | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.76 MB) | ||
19 | بررسی اثر تغذیه سطوح محتلف پنبه دانه برمیزان گوسیپول پلاسما خون و اثر آن بر عملکردهای تولیدی در اوایل دوره شیردهی گاوهای هلشتاین | |
محسن حاجی پور؛ مرتضی صالح پور؛ آیدا صفایی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.98 MB) | ||
20 | بررسی اثر بنتونیت بر کمیت و کیفیت محصول نهایی خط تبدیل ضایعات میوه و تره بار جهت تغذیه دام | |
احسان چیمه ای؛ علیرضا آقاشاهی؛ کامران زند | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (163.06 K) | ||
21 | تأثیر سطوح متیونین، پروتئین و پیه بر روی کیفیت تخم مرغ در مرغ های تخم گذار در انتهای دوره تولید | |
حسن نصیری مقدم؛ محمدجواد آگاه؛ محمدرضا کاظمی فرد؛ جواد حسینی؛ محمد طاهر میرکزهی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.25 MB) | ||
22 | مقایسه روند تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین پودر ضایعات کشتارگاه طیور با کنجاله سویا و پودر ماهی | |
محمد زهره وند؛ مهدی کاظمی بن چناری؛ علیرضا علیزاده؛ مهدی تقی نژاد رودبنه | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (116.02 K) | ||
23 | اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ ﻣﺤﺪود ﮐﻨﻨﺪه ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﺟﻮان | |
یونس مدنی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.25 MB) | ||
24 | مقایسه بخش های مختلف پروتیئن ضایعات کشتارگاه های طیور بر اساس CNCPS | |
لیلا جوادی؛ مهدی کاظمی بن چناری؛ علیرضا علیزاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (477.42 K) | ||
25 | اثر مصرف امگاه3 در دوره انتظار زایمان برتولید و کیفیت و کمیت آغوزدر گاوهای شیری هلشتاین | |
م محمدی؛ ح عادل جو؛ م بابایی؛ ح زارع شحنه | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.31 MB) |