کلیدواژه ها = پروتئین
تعداد مقالات: 191

176 ارزیابی کیفی پروتئین علوفه تازه و سیلو شده دو رقم تاج خروس و مقایسه آن با ذرت علوفه ای بر اساس سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل (CNCPS)
حمید ربانی؛ احمد میرهادی؛ حسن علی عربی؛ حسن فضائلی؛ حمیدرضا محجوبی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.81 K)

177 تاثیر سطوح مختلف ترئونین بر روی برخی فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی نر
عبدالله احمدی چلچه؛ جواد پوررضا؛ نصرالله ولی؛ فرشید خیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.03 K)

178 افزودن ترئونین به جیره و تاثیر آن بر عملکرد و خصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی
عبدالله احمدی چلچه؛ جواد پور رضا؛ نصرالله ولی؛ فرشید خیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.01 K)

179 سطوح مختلف بالانس الکترولیتی و پروتئین خام جیره غذایی بر عملکرد و ویژگی های کیفی تخم مرغ در مرغان تخم گذار
روح الله قاسمی؛ مهران ترکی؛ حسینعلی قاسمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (80.03 K)

180 تاثیر استفاده از اسیدهای آلی بر قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در مرغان تخمگذار تغذیه شده با سطوح مختلف فسفر غیر فیناتی
فهیمه کاظم پور؛ رحمان جهانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (76.29 K)

181 اثر جیره های حاوی سطوح متفاوت انرژی و پروتئین با نسبت ثابت بر قابلیت هضم ایلنومی مواد مغذی در جوجه های گوشتی
مونا موسوی؛ مرتضی چاجی؛ احمدرضا کاظمی؛ سمیه رحیم نهال
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.08 K)

182 اثر سطوح پروتئین و لیزین جیره بر صفات کیفی تخم مرغ در جیره مرغهای تخم گذار تجاری
فروغ آشتیانی؛ محمدحسین شهیر؛ محمود شیوازاد؛ غلامرضا پیکانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.02 K)

183 تاثیر سطوح افزایشی تریتیکاله با و بدون آنزیم بر مورفولوژی روده و قابلیت هضم ایلنومی پروتئین در جوجه های گوشتی
مرتضی اسماعیلی؛ امیرحسین طغیانی؛ علی تبعیدیان؛ محمد محمدرضائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (41.29 K)

184 بررسی اثر سطوح مختلف پروتئین و لیزین قابل هضم در جیره آغازین بر عملکرد جوجه های گوشتی
محمدصادق حسینی مقدم؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن نصیری مقدم؛ احمدرضا راجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.86 K)

185 تاثیر تدبیر غذایی (Nutritiona; Wisdom) بر مصرف انرژی و پروتئین
علیرضا جعفری صیادی؛ عبدالحسین قاسمی؛ نسیم فرنودیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.63 K)

186 توانایی مصرف انتخابی پروتئین و تاثیر آن بر عملکرد جوجه های گوشتی
علیرضا جعفری صیادی؛ عبدالحسین قاسمی؛ نسیم فرنودیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.61 K)

187 تاثیر تدبیر غذایی (Nutritional Wisdom) بر مصرف انرژی و پروتئین
علیرضا جعفری صیادی؛ عبدالحسین قاسمی؛ نسیم فرنودیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.84 K)

188 اثر سطوح مختلف پودر خشک شده میوه کیوی روی برخی از متابولیت های خونی جوجه های گوشتی
مجتبی قنبری؛ مهرداد ایرانی؛ بهروز گلعین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (65.33 K)

189 بررسی خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی نر و ماده تغذیه شده با نسبت متفاوت انرژی به پروتئین، پرورش یافته در قفس
ملیحه مروت؛ پوریا دادور؛ طاهره محمدآبادی؛ ابراهیم بحرینی؛ رضا مصدق
مشاهده مقاله | اصل مقاله (72.21 K)

190 اثرات سطوح مختلف پروتئین و توئونین بر عملکرد و تغییرات بافتی روده کوچک جوجه های گوشتی
محمدعلی عباسی؛ امیرحسین مهدوی؛ عبدالحسین سمیع
مشاهده مقاله | اصل مقاله (79.52 K)

191 اثرات سطوح مختلف پروتئین و ترئونین بر ایمنی همورال و برخی از فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
محمدعلی عباسی؛ امیرحسین مهدوی؛ عبدالحسین سمیع
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.7 K)