اثر جیره های حاوی سطوح متفاوت انرژی و پروتئین با نسبت ثابت بر قابلیت هضم ایلنومی مواد مغذی در جوجه های گوشتی
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (78.08 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1کارشناس ارشد تغذیه دام دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان
2استادیار گروه علوم دامی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان
3دانشجوی کارشناسی ارشد حسابداری از دانشگاه اتاوا کانادا
4کارشناس ارشد ژنتیک و اصلاح نژاد دام دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان
چکیده
کلیدواژه ها