بررﺳﯽ اﺛﺮ ﻓﺼﻞ ﺷﯿﺮدﻫﯽ ﺑﺮ درﺻﺪ ﭼﺮﺑﯽ، درﺻﺪ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ، اﺳﯿﺪﯾﺘﻪ و داﻧﺴﯿﺘﻪ ﺷﯿﺮ ﮔﺎو ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (330.54 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانشجوی ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ ﻋﻠﻮم و ﺻﻨﺎﯾﻊ ﻏﺬاﯾﯽ داﻧﺸﮕﺎه آزاد اﺳﻼﻣﯽ واﺣﺪ ﺷﻬﺮﮐﺮد
2ﻋﻀﻮ ﻫﯿﺌﺖ ﻋﻠﻤﯽ ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﻟﺮﺳﺘﺎن
3داﻧﺸﺠﻮی دﮐﺘﺮای ﺗﻐﺬﯾﻪ دام داﻧﺸﮕﺎه ﻟﺮﺳﺘﺎن
4ﻓﺎرغ اﻟﺘﺤﺼﯿﻞ ﺗﻐﺬﯾﻪ دام داﻧﺸﮕﺎه ﮐﺸﺎورزی و ﻣﻨﺎﯾﻊ ﻃﺒﯿﻌﯽ راﻣﯿﻦ ﺧﻮزﺳﺘﺎن
5فارغ اﻟﺘﺤﺼﯿﻞ ﮐﺎرداﻧﯽ داﻣﭙﺰﺷﮑﯽ داﻧﺸﮕﺎه آزاد اﺳﻼﻣﯽ واﺣﺪ ﺷﻬﺮﮐﺮد
چکیده
کلیدواژه ها