تاﺛﯿﺮ ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﮑﺘﯿﻨﯽ ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﺧﻮراک، ﺗﻮﻟﯿﺪ و ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﯿﺮ در ﮔﺎوﻫﺎی ﺷﯿﺮده ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (269.89 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1داﻧﺸﺠﻮی دﮐﺘﺮی ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻧﺸﺨﻮارﮐﻨﻨﺪﮔﺎن داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی داﻧﺸﮕﺎه ﻓﺮدوﺳﯽ مشهد
2اﻋﻀﺎی ﻫﯿﺌﺖ ﻋﻠﻤﯽ ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﻓﺮدوﺳﯽ ﻣﺸﻬﺪ
چکیده
کلیدواژه ها