اثرات اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻟﯽ ﻣﮑﻤﻞ ارﮔﺎﺳﯿﺪس ﺑﺎ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺖ ﻫﺎی ﺳﺮم ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (293.02 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1ﮐﺎرﺷﻨﺎس ارﺷﺪ ﻋﻠﻮم داﻣﯽ، داﻧﺸﮕﺎه آزاد اﺳﻼﻣﯽ واﺣﺪ ﻗﺎﺋﻤشهر
2ﮐﺎرﺷﻨﺎس ارﺷﺪ ﻋﻠﻮم داﻣﯽ، داﻧﺸﮕﺎه آزاد اﺳﻼﻣﯽ واﺣﺪ ﻗﺎﺋﻤ شهر
3گروه علوم دامی داﻧﺸﮕﺎه آزاد اﺳﻼﻣﯽ واﺣﺪ ﻗﺎﺋﻤﺸﻬر
4ﮐﺎرﺷﻨﺎس ارﺷﺪ ﻋﻠﻮم داﻣﯽ، داﻧﺸﮕﺎه آزاد اﺳﻼﻣﯽ واﺣﺪ ﺷﺒﺴﺘر
چکیده
-
کلیدواژه ها