کلیدواژه ها = ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | اثرات اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻟﯽ ﻣﮑﻤﻞ ارﮔﺎﺳﯿﺪس ﺑﺎ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺖ ﻫﺎی ﺳﺮم ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
مصطفی اسداله نیا؛ وحید اسمعیل پور؛ وحید رضایی پور؛ محمدعلی جعفری؛ سعید گلی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (293.02 K) | ||
2 | اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﺟﯿﺮه و ﮐﻼژن ﻫﯿﺪروﻟﯿﺰ ﺷﺪه ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در دوره رﺷﺪ | |
زهرا اسدی کرمانی؛ محمدحسین شهیر؛ نیما برادران | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (468.28 K) | ||
3 | ﺑﺮرﺳﯽ ﭼﮕﻮﻧﮕﯽ درﺻﺪ ﻫﭽﺮی و وزن ﺟﻮﺟﻪ ﻣﺮﻏﺎن ﺑﻮﻣﯽ ﺧﺮاﺳﺎن در ﭘﺎﺳﺦ ﺑﻪ ﺳﻄﻮح درﺟﻪ ﺑﻨﺪی ﺷﺪه ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﺟﯿره | |
سمیه شربت دار؛ علیرضا حسابی نامقی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (390.4 K) |