اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﺟﯿﺮه و ﮐﻼژن ﻫﯿﺪروﻟﯿﺰ ﺷﺪه ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در دوره رﺷﺪ

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (468.28 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
گروه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ، داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی، داﻧﺸﮕﺎه زﻧﺠﺎن، زﻧﺠﺎن، اﯾﺮان
چکیده
-
کلیدواژه ها