صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
نیما برادران
تعداد مقالات:
5
1
اﺛﺮات ﮐﺎﻫﺶ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﺟﯿﺮه ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﻼژن ﻫﯿﺪروﻟﯿﺰ ﺷﺪه ﺑﺮ اﺑﻘﺎی ﻧﯿﺘﺮوژن و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺧﻮنی ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
زهرا اسدی کرمانی؛ محمدحسین شهیر؛ نیما برادران
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (371.88 K)
2
اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﺟﯿﺮه و ﮐﻼژن ﻫﯿﺪروﻟﯿﺰ ﺷﺪه ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در دوره رﺷﺪ
زهرا اسدی کرمانی؛ محمدحسین شهیر؛ نیما برادران
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (468.28 K)
3
اثرات سطوح مختلف پروتئین خام جیره و کلاژن هیدرولیز شده بر عملکرد جوجه های گوشتی در دوره رشد
زهرا اسدی کرمانی؛ محمدحسین شهیر؛ نیما برادران
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (40.06 K)
4
اثرات کاهش پروتئین خام جیره با استفاده از سطوح مختلف کلاژن هیدرولیز شدده بر ابقای نیتروژن و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
زهرا اسدی کرمانی؛ محمد حسین شهیر؛ نیما برادران
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (78.76 K)
5
بررسی امان کاهش فسفر قابل دسترس جیره رشد با استفاده از افزایش فسفر جیره های آغازین و اثرات آن بر عملکرد جوجه های گوشتی
نیما برادران؛ محمد حسین شهیر؛ زهرا اسدی کرمانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (40.59 K)