اﺛﺮات ﮐﺎﻫﺶ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﺟﯿﺮه ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﻼژن ﻫﯿﺪروﻟﯿﺰ ﺷﺪه ﺑﺮ اﺑﻘﺎی ﻧﯿﺘﺮوژن و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺧﻮنی ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (371.88 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ، داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی، داﻧﺸﮕﺎه زﻧﺠﺎن، زﻧﺠﺎن، اﯾﺮان
چکیده
-
کلیدواژه ها