کلیدواژه ها = ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
تعداد مقالات: 21

1 ﭘﯿﺶﺳﮑﻮﻣﯽ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی در ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﭘﺬﯾﺮیﻣﻘﺎﯾﺴﻪ اﺛﺮ دو روﻏﻦ اﺳﺎﻧﺴﯽ اﯾﺮاﻧﯽ و ﺧﺎرﺟﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﮔﻮارش ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮهﻫﺎی ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪی ﺟﻮ ﺑﺎ و ﺑﺪون آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺘﺎ-ﮔﻠﻮﮐﺎﻧﺎز
داﻣﻮن ﻏﻔﺮاﻧﯽ ﻃﺒﺮی؛ محمد رﺿﺎ رﺿﻮاﻧﯽ؛ محمد دادﭘﺴﻨﺪ
مشاهده مقاله | اصل مقاله (387.14 K)

2 اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺟﯿﺮهای ﺷﺎﻫﺪاﻧﻪ در ﺟﯿﺮه ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد، وزن اﻧﺪاﻣﻬای داﺧﻠﯽ و ﻣﯿﺰان ﮐﻠﺴﺘﺮول ﺳﺮم
محمد محمودی؛ آرش آذرفر؛ شعبان چگینی؛ پرویز فروهمند؛ رضا موتمنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (371.75 K)

3 اثرات ﺳﻄﺢ ﮐﻠﺴﯿﻢ ﺟﯿﺮه ﺣﺎوی ﺳﻄﺢ ﮐﺎﻓﯽ ﻓﺴﻔﺮ ﻗﺎﺑﻞ دﺳﺘﺮس ﺑﺮ ﭘﺎﺳﺦ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺑﻪ اﻓﺰودن آﻧﺰﯾﻢ ﻓﯿﺘﺎز
طاهره مومنه؛ سوسن محمدی؛ احمد کریمی؛ قربانعلی صادقی؛ اسعد وزیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.43 K)

4 اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر رﯾﺸﻪ زﻧﺠﺒﯿﻞ ﺑﺮ وﺿﻌﯿﺖ آﻧﺘﯽاﮐﺴﯿﺪاﻧﯽ و ﭘﺮاﮐﺴﯿﺪاﺳﯿﻮن ﻟﯿﭙﯿﺪ در ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ ﺗﻨش ﮔﺮﻣﺎﯾﯽ
امین علی حسین طایفه؛ رامین حبیبی؛ قربانعلی صادقی؛ احمد کریمی؛ سارا شیریان؛ زهرا دارابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (354.03 K)

5 اﺛﺮات ﺑﻪﮐﺎرﮔﯿﺮی ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ، ﭘﺮﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و ﻣﺨﻠﻮط آﻧﻬﺎ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
حسین ابراهیمی؛ محمد هوشمند؛ مختار خواجوی؛ اصغر نقی ها؛ سمیه ابراهیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (377.06 K)

6 ﻣﻘﺎﯾﺴﻪی ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ، ﭘری بیوﺗﯿﮏ، آﻧﺘﯽ ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و اﺳﯿﺪ آﻟﯽ ﺑﺮ ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ و ﻟﯿﭙﯿﺪﻫﺎی ﺳﺮم ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
حمیدرضا همتی متین؛ سعید یخکشی؛ سمیه کامران آزاد؛ زبیده هاشم زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (371.52 K)

7 اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ، اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ و ﺗﻮازن اﻟﮑﺘﺮوﻟﯿﺘﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در ﺷﺮاﯾﻂ ﺗﻨﺶ ﮔﺮمایی
علی اصغر ساکی؛ راحله جوهری؛ مصطفی ملکی؛ سارا میرزایی؛ معصومه عباسی نژاد؛ علی بیگی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (276.49 K)

8 اﺛﺮ ﻋﺎدتدﻫﯽ ﮔﺮﻣﺎﯾﯽ و ﻣﺤﺪودﯾﺖ ﻏﺬاﯾﯽ اواﯾﻞ دوره ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در ﻣﺮﺣﻠﻪ رﺷﺪ
مریم اعلائی؛ محمدحسین شهیر؛ مرتضی مموئی؛ سمیه سالاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (463.63 K)

9 اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺎﻧﺲ ﻣﺮزه ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪی ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
مریم زاده امیری؛ محمد بوجارپور؛ سمیه سالاری؛ مرتضی ممویی؛ مسعود قربانپور نجف آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (283.75 K)

10 اﺛﺮات ﺗﻐﺬﯾﻪای ﮔﻨﺪم و ﺟﻮ ﺟﻮاﻧﻪزده و ﺟﻮاﻧﻪﻧﺰده ﺑﺎ و ﺑﺪون آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
ابوالفضل ﺷﺮﯾﻒ ﭘﺎﻗﻠﻌﻪ؛ محسن افشارمنش؛ محمدعلی فرقانی؛ مسعود سامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (371.06 K)

11 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﻋﺼﺎرة ﺷﯿﺮﯾﻦ ﺑﯿﺎن ﺑﺮ ﺗﯿﺘﺮ آﻧﺘﯽﺑﺎدی و ﻧﺴﺒﺖ ﻫﺘﺮوﻓﯿﻞ ﺑﻪ ﻟﻤﻔﻮﺳﯿﺖ در ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
حسن خمیس آبادی؛ قاسم پورحسابی؛ شهاب قاضی؛ رضا ناصری هرسینی؛ ناصر مرادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (365.93 K)

12 اﺛﺮات ﮐﺎﻫﺶ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﺟﯿﺮه ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﻼژن ﻫﯿﺪروﻟﯿﺰ ﺷﺪه ﺑﺮ اﺑﻘﺎی ﻧﯿﺘﺮوژن و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺧﻮنی ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
زهرا اسدی کرمانی؛ محمدحسین شهیر؛ نیما برادران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (371.88 K)

13 اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﺟﯿﺮه و ﮐﻼژن ﻫﯿﺪروﻟﯿﺰ ﺷﺪه ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در دوره رﺷﺪ
زهرا اسدی کرمانی؛ محمدحسین شهیر؛ نیما برادران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (468.28 K)

14 ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در دو ﻧﻮع ﺳﯿﺴﺘﻢ ﺗﻬﻮﯾﻪ ﻋﺮﺿﯽ و ﺗﻮﻧﻠﯽ در ﻓﺼﻞ ﺗﺎﺑﺴﺘﺎن
دانیال فرهادی؛ مجید حسینی؛ مجید همتی؛ عبدالکریم حاتمی شرف آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (377.14 K)

15 مطاﻟﻌﮥ ﺑﯿﺎن ژن GATA6 ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﯾﮑﯽ از ژﻧﻬﺎی ﮐﺎﻧﺪﯾﺪ ﻣﺮﺗﺒﻂ ﺑﺎ ﺑﺮوز آﺳﯿﺖ در ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
افروز کمالی سنگانی؛ علی اکبر مسعودی؛ عبدالله حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (412.03 K)

16 ارزﯾﺎﺑﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪای ﺑﺮﺧﯽ ﺟﯿﺮهﻫﺎی ﻏﺬاﯾﯽ ﭘﺮی اﺳﺘﺎرﺗﺮ ﺗﺠﺎرﺗﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در اﯾﺮان
سهیلا شریفی زاده؛ حسین جان محمدی؛ اکبر تقی زاده؛ علی حسین خانی؛ روح الله کیانفر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (907.02 K)

17 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮات اﺻﻠﯽ ﻧﻮع اﺳﯿﺪآﻣﯿﻨﻪ ﺧﻮراک و ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻣﺘﯿﻮﻧﯿﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
علی گلشاهی؛ علی محمدی؛ میثم هاشم زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.03 MB)

18 ﺑﺮرﺳﯽ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ دان ﮐﺎرﺧﺎﻧﺠﺎت ﺧﻮراک ﻃﯿﻮر اﺳﺘﺎن آذرﺑﺎﯾﺠﺎن ﺷﺮﻗﯽ
مرتضی دینی ترکمانی؛ حسین جانمحمدی؛ اکبر تقی زاده؛ علی حسین خانی؛ مجید اله یاری شهراسب
مشاهده مقاله | اصل مقاله (910.84 K)

19 ارزﯾﺎﺑﯽ ﺑﯿﻮﻟﻮژﯾﮏ دان ﮐﺎرﺧﺎﻧﺠﺎت ﺧﻮراک ﻃﯿﻮر اﺳﺘﺎن آذرﺑﺎﯾﺠﺎن ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺗﻮﻟﯿﺪی ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
مرتضی دینی ترکمانی؛ حسین جانمحمدی؛ اکبر تقی زاده؛ علی حسین خانی؛ مجید اله یاری شهراسب
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.11 MB)

20 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻣﺼﺮف ﺧﻮراﮐﯽ ﭘﻮدر ﺑﺮگ ﺗﺮﺧﻮن (Artemesia dracunulus) ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی گوشتی
حسین سمنانی نژاد؛ فرهاد خلیق؛ احمد حسن آبادی؛ مینا رنجبر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (759.7 K)

21 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺟﯿﺮه ﺣﺎوی ﮔﻞ ﺑﺎﺑﻮﻧﻪ، ﺗﺮﺧﻮن وﺳﯿﻦ ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﻫﻤﺎﺗﻮﻟﻮژی و ﺻﻔﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ های گوشتی
ایوب جلیلیان؛ کامران طاهرپور؛ هدایتعلی ورهرام؛ حسینعلی قاسمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.03 MB)