اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر رﯾﺸﻪ زﻧﺠﺒﯿﻞ ﺑﺮ وﺿﻌﯿﺖ آﻧﺘﯽاﮐﺴﯿﺪاﻧﯽ و ﭘﺮاﮐﺴﯿﺪاﺳﯿﻮن ﻟﯿﭙﯿﺪ در ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ ﺗﻨش ﮔﺮﻣﺎﯾﯽ
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (354.03 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1داﻧﺶ آﻣﻮﺧﺘﻪ داﻧﺸﮕﺎه آزاد اﺳﻼﻣﯽ واﺣﺪ وراﻣﯿﻦ،ﭘﯿﺸﻮا
2ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ، داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی، داﻧﺸﮕﺎه ﮐﺮدﺳﺘﺎن
چکیده
-
کلیدواژه ها