نویسنده = قربانعلی صادقی | ||
تعداد مقالات: 27 | ||
1 | تاﺛﯿﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻣﺮﻃﻮب و ﻣﮑﻤﻞ آﻧﺰﯾﻤﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺻﻔﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪ داﻧﻪ ﮐﺎﻣﻞ و آﺳﯿﺎب شده گندم | |
سهیلا محمودی؛ قربانعلی صادقی؛ احمد کریمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (293.88 K) | ||
2 | ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر ﺧﻮﺷﺎرﯾﺰه ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
فرشته بیگی علی آبادی؛ قربانعلی صادقی؛ احمد کریمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.91 K) | ||
3 | اثرات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺿﺎﯾﻌﺎت ﺑﻮﺟﺎری ﮔﻨﺪم ﺑﺎ و ﺑﺪون ﻋﻤﻞ آوری ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻣﻮرﻓﻮﻟﻮژی روده ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘی | |
سوسن محمدی؛ قربانعلی صادقی؛ احمد کریمی؛ اسعد وزیری؛ طاهره مومنه | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (374.62 K) | ||
4 | اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر و اﺳﺎﻧﺲ زردﭼﻮﺑﻪ ﺑﺮ وﺿﻌﯿﺖ آﻧﺘﯽ اﮐﺴﯿﺪاﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ ﺗﻨﺶ ﺣﺮارتی | |
زهرا دارابی؛ قربانعلی صادقی؛ احمد کریمی؛ سارا شیریان؛ رامین حبیبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (287.41 K) | ||
5 | اثرات ﺳﻄﺢ ﮐﻠﺴﯿﻢ ﺟﯿﺮه ﺣﺎوی ﺳﻄﺢ ﮐﺎﻓﯽ ﻓﺴﻔﺮ ﻗﺎﺑﻞ دﺳﺘﺮس ﺑﺮ ﭘﺎﺳﺦ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺑﻪ اﻓﺰودن آﻧﺰﯾﻢ ﻓﯿﺘﺎز | |
طاهره مومنه؛ سوسن محمدی؛ احمد کریمی؛ قربانعلی صادقی؛ اسعد وزیری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.43 K) | ||
6 | اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر رﯾﺸﻪ زﻧﺠﺒﯿﻞ ﺑﺮ وﺿﻌﯿﺖ آﻧﺘﯽاﮐﺴﯿﺪاﻧﯽ و ﭘﺮاﮐﺴﯿﺪاﺳﯿﻮن ﻟﯿﭙﯿﺪ در ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ ﺗﻨش ﮔﺮﻣﺎﯾﯽ | |
امین علی حسین طایفه؛ رامین حبیبی؛ قربانعلی صادقی؛ احمد کریمی؛ سارا شیریان؛ زهرا دارابی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (354.03 K) | ||
7 | اﺛﺮات اﺳﺎﻧﺲ زﻧﺠﺒﯿﻞ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ اﺳﺘﺮس ﮔﺮﻣایی | |
رامین حبیبی؛ قربانعلی صادقی؛ احمد کریمی؛ زهرا دارابی؛ سارا شیریان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (285.79 K) | ||
8 | اثرات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر ﺧﺸﮏ ﻣﯿﻮه ﺳﻤﺎق ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻇﺮﻓﯿﺖ آﻧﺘﯽ اﮐﺴﯿﺪاﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در ﺷﺮاﯾﻂ ﺗﻨﺶ ﺣﺮارتی | |
شلیر فیضی؛ احمد کریمی؛ قربانعلی صادقی؛ اسعد وزیری؛ تیمور جوادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (375.23 K) | ||
9 | ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻣﺮﻃﻮب ﺳﺎزی و ﻓﺮم داﻧﻪ ﮔﻨﺪم ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪ ﮔﻨﺪم | |
سهیلا محمودی؛ قربانعلی صادقی؛ احمد کریمی؛ ویسی بهرامی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.02 MB) | ||
10 | اثر گیاه و اسانس روغنی ترخون (Artemisia dracunculus) و نعناع (Mentha Piperita) بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
قربانعلی صادقی؛ فرهاد خلیق قره تپه | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (223.52 K) | ||
11 | بررسی امکان استفاده از سطوح مختلف دانه ماشک خام و عمل آوری شده در جیره رشد جوجه های گوشتی | |
علی تبعیدیان؛ قربانعلی صادقی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (221.76 K) | ||
12 | ارزیابی خصوصیات تولیدمثلی بزهای ماده مرخز در فصل جفتگیری | |
عباس فرشاد؛ سعید آخوندزاده؛ محمد جواد ضمیری؛ قربانعلی صادقی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (471.42 K) | ||
13 | اثر سیر با و بدون پروبیوتیک بر پارامترهای عملکردی، کلسترول و لیپوپروتئین های سرم در جوجه های گوشتی | |
علی دانشمند؛ قربانعلی صادقی؛ احمد کریمی؛ اسعد وزیری؛ طیبه عزیزی؛ شهاب پدیدار جهرمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (243.73 K) | ||
14 | اثر گیاه و عصاره روغنی رزماری و آنیس بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
ماریا شیخ احمدی؛ قربانعلی صادقی؛ اسعد وزیری؛ عثمان عزیزی؛ فرهاد خلیق قره تپه | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (162.84 K) | ||
15 | اثر عصاره های الکلی پیاز(Allium cepa) سیر (Allium sativum) وسرخارگل (Echinacea purpuea) بر جمعیت میکروبی روده در جوجه های گوشتی | |
کبری جرجندی رضازاده؛ قربانعلی صادقی؛ احمد کریمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (329.99 K) | ||
16 | اثر سطح آنزیم و مکمل مس در جیره های بر پایه ذرت- کلزا بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
امیر صومائی چیانه؛ احمد کریمی؛ قربانعلی صادقی؛ برزان بهرامی کمانگر؛ فرهاد خلیق؛ حمید داورپور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (368.3 K) | ||
17 | اثرات پری بیوتیک (فرماکتو) بر عملکرد و قابلیت هضم مواد مغذی جوجه های گوشتی | |
طیبه عزیزی؛ احمد کریمی؛ قربانعلی صادقی؛ اسعد وزیری؛ علی دانشمند؛ شهاب پدیدار جهرمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (361.23 K) | ||
18 | اثرات سطح کلسیم جیوه حاوی سطح کافی فسفر قابل دسترس بر پاسخ جوجه های گوشتی به افزودن آنزیم فیتاز | |
طاهره مومنه؛ احمد کریمی؛ قربانعلی صادقی؛ اسعد وزیری؛ سوسن محمدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.13 K) | ||
19 | اثرات سطوح مختلف پودر ریشه زنجبیل بر وضعیت آنتی اکسیدانی و پراکسیداسیون لیپید در جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی | |
رامین حبیبی؛ قربانعلی صادقی؛ احمد کریمی؛ سارا شیریان؛ زهرا دارابی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (74.54 K) | ||
20 | اثرات اسنس زنجبیل بر عملکرد و خصوصیات لاش در جوجه های گوشتی تحت استرس گرمایی | |
رامین حبیبی؛ قربانعلی صادقی؛ احمد کریمی؛ زهرا دارابی؛ سارا شیریان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.24 K) | ||
21 | اثر تفاله سیب عمل آوری شده به همراه آنزیم بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
زهره حیدری صغر؛ قربانعلی صادقی؛ احمد کریمی؛ عثمان عزیزی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.02 K) | ||
22 | بررسی اثرات اسانس گیاهان نعناع و آنیس به همراه اسیدآلی بر هیستومورفولوژی روده جوجه های گوشتی در سن 1 تا 21 رزگی | |
فاطمه کریمی؛ اسعد وزیری؛ قربانعلی صادقی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (81.19 K) | ||
23 | بررسی اثرات اسانس گیاهان نعناع و آنیس به همراه اسید آلی بر هیستوومورفولوژی روده جوجه های گوشتی در سن 1 تا 21 روزی | |
فاطمه کریمی؛ اسعد وزیری؛ قربانعلی صادقی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (76.13 K) | ||
24 | تاثیر تغذیه مرطوب م مکمل آنزیم بر عملکرد و صفات لاشه جوجه های گوشتی در جیره های بر پایه دانه کامل و آسیاب شده گندم | |
سهیلا محمودی؛ قربانعلی صادقی؛ احمد کریمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.92 K) | ||
25 | تاثیر سطوح مختلف پودر خوشاربزه بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
فرشته بیگی علی آبادی؛ قربانعلی صادقی؛ احمد کریمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.04 K) |