نویسنده = قربانعلی صادقی
تعداد مقالات: 27

1 تاﺛﯿﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻣﺮﻃﻮب و ﻣﮑﻤﻞ آﻧﺰﯾﻤﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺻﻔﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪ داﻧﻪ ﮐﺎﻣﻞ و آﺳﯿﺎب شده گندم
سهیلا محمودی؛ قربانعلی صادقی؛ احمد کریمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (293.88 K)

2 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر ﺧﻮﺷﺎرﯾﺰه ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
فرشته بیگی علی آبادی؛ قربانعلی صادقی؛ احمد کریمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.91 K)

3 اثرات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺿﺎﯾﻌﺎت ﺑﻮﺟﺎری ﮔﻨﺪم ﺑﺎ و ﺑﺪون ﻋﻤﻞ آوری ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻣﻮرﻓﻮﻟﻮژی روده ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘی
سوسن محمدی؛ قربانعلی صادقی؛ احمد کریمی؛ اسعد وزیری؛ طاهره مومنه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (374.62 K)

4 اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر و اﺳﺎﻧﺲ زردﭼﻮﺑﻪ ﺑﺮ وﺿﻌﯿﺖ آﻧﺘﯽ اﮐﺴﯿﺪاﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ ﺗﻨﺶ ﺣﺮارتی
زهرا دارابی؛ قربانعلی صادقی؛ احمد کریمی؛ سارا شیریان؛ رامین حبیبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (287.41 K)

5 اثرات ﺳﻄﺢ ﮐﻠﺴﯿﻢ ﺟﯿﺮه ﺣﺎوی ﺳﻄﺢ ﮐﺎﻓﯽ ﻓﺴﻔﺮ ﻗﺎﺑﻞ دﺳﺘﺮس ﺑﺮ ﭘﺎﺳﺦ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺑﻪ اﻓﺰودن آﻧﺰﯾﻢ ﻓﯿﺘﺎز
طاهره مومنه؛ سوسن محمدی؛ احمد کریمی؛ قربانعلی صادقی؛ اسعد وزیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.43 K)

6 اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر رﯾﺸﻪ زﻧﺠﺒﯿﻞ ﺑﺮ وﺿﻌﯿﺖ آﻧﺘﯽاﮐﺴﯿﺪاﻧﯽ و ﭘﺮاﮐﺴﯿﺪاﺳﯿﻮن ﻟﯿﭙﯿﺪ در ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ ﺗﻨش ﮔﺮﻣﺎﯾﯽ
امین علی حسین طایفه؛ رامین حبیبی؛ قربانعلی صادقی؛ احمد کریمی؛ سارا شیریان؛ زهرا دارابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (354.03 K)

7 اﺛﺮات اﺳﺎﻧﺲ زﻧﺠﺒﯿﻞ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ اﺳﺘﺮس ﮔﺮﻣایی
رامین حبیبی؛ قربانعلی صادقی؛ احمد کریمی؛ زهرا دارابی؛ سارا شیریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (285.79 K)

8 اثرات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر ﺧﺸﮏ ﻣﯿﻮه ﺳﻤﺎق ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻇﺮﻓﯿﺖ آﻧﺘﯽ اﮐﺴﯿﺪاﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در ﺷﺮاﯾﻂ ﺗﻨﺶ ﺣﺮارتی
شلیر فیضی؛ احمد کریمی؛ قربانعلی صادقی؛ اسعد وزیری؛ تیمور جوادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (375.23 K)

9 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻣﺮﻃﻮب ﺳﺎزی و ﻓﺮم داﻧﻪ ﮔﻨﺪم ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪ ﮔﻨﺪم
سهیلا محمودی؛ قربانعلی صادقی؛ احمد کریمی؛ ویسی بهرامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.02 MB)

10 اثر گیاه و اسانس روغنی ترخون (Artemisia dracunculus) و نعناع (Mentha Piperita) بر عملکرد جوجه های گوشتی
قربانعلی صادقی؛ فرهاد خلیق قره تپه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (223.52 K)

11 بررسی امکان استفاده از سطوح مختلف دانه ماشک خام و عمل آوری شده در جیره رشد جوجه های گوشتی
علی تبعیدیان؛ قربانعلی صادقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (221.76 K)

12 ارزیابی خصوصیات تولیدمثلی بزهای ماده مرخز در فصل جفتگیری
عباس فرشاد؛ سعید آخوندزاده؛ محمد جواد ضمیری؛ قربانعلی صادقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (471.42 K)

13 اثر سیر با و بدون پروبیوتیک بر پارامترهای عملکردی، کلسترول و لیپوپروتئین های سرم در جوجه های گوشتی
علی دانشمند؛ قربانعلی صادقی؛ احمد کریمی؛ اسعد وزیری؛ طیبه عزیزی؛ شهاب پدیدار جهرمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (243.73 K)

14 اثر گیاه و عصاره روغنی رزماری و آنیس بر عملکرد جوجه های گوشتی
ماریا شیخ احمدی؛ قربانعلی صادقی؛ اسعد وزیری؛ عثمان عزیزی؛ فرهاد خلیق قره تپه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (162.84 K)

15 اثر عصاره های الکلی پیاز(Allium cepa) سیر (Allium sativum) وسرخارگل (Echinacea purpuea) بر جمعیت میکروبی روده در جوجه های گوشتی
کبری جرجندی رضازاده؛ قربانعلی صادقی؛ احمد کریمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (329.99 K)

16 اثر سطح آنزیم و مکمل مس در جیره های بر پایه ذرت- کلزا بر عملکرد جوجه های گوشتی
امیر صومائی چیانه؛ احمد کریمی؛ قربانعلی صادقی؛ برزان بهرامی کمانگر؛ فرهاد خلیق؛ حمید داورپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (368.3 K)

17 اثرات پری بیوتیک (فرماکتو) بر عملکرد و قابلیت هضم مواد مغذی جوجه های گوشتی
طیبه عزیزی؛ احمد کریمی؛ قربانعلی صادقی؛ اسعد وزیری؛ علی دانشمند؛ شهاب پدیدار جهرمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (361.23 K)

18 اثرات سطح کلسیم جیوه حاوی سطح کافی فسفر قابل دسترس بر پاسخ جوجه های گوشتی به افزودن آنزیم فیتاز
طاهره مومنه؛ احمد کریمی؛ قربانعلی صادقی؛ اسعد وزیری؛ سوسن محمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.13 K)

19 اثرات سطوح مختلف پودر ریشه زنجبیل بر وضعیت آنتی اکسیدانی و پراکسیداسیون لیپید در جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی
رامین حبیبی؛ قربانعلی صادقی؛ احمد کریمی؛ سارا شیریان؛ زهرا دارابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (74.54 K)

20 اثرات اسنس زنجبیل بر عملکرد و خصوصیات لاش در جوجه های گوشتی تحت استرس گرمایی
رامین حبیبی؛ قربانعلی صادقی؛ احمد کریمی؛ زهرا دارابی؛ سارا شیریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.24 K)

21 اثر تفاله سیب عمل آوری شده به همراه آنزیم بر عملکرد جوجه های گوشتی
زهره حیدری صغر؛ قربانعلی صادقی؛ احمد کریمی؛ عثمان عزیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.02 K)

22 بررسی اثرات اسانس گیاهان نعناع و آنیس به همراه اسیدآلی بر هیستومورفولوژی روده جوجه های گوشتی در سن 1 تا 21 رزگی
فاطمه کریمی؛ اسعد وزیری؛ قربانعلی صادقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (81.19 K)

23 بررسی اثرات اسانس گیاهان نعناع و آنیس به همراه اسید آلی بر هیستوومورفولوژی روده جوجه های گوشتی در سن 1 تا 21 روزی
فاطمه کریمی؛ اسعد وزیری؛ قربانعلی صادقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (76.13 K)

24 تاثیر تغذیه مرطوب م مکمل آنزیم بر عملکرد و صفات لاشه جوجه های گوشتی در جیره های بر پایه دانه کامل و آسیاب شده گندم
سهیلا محمودی؛ قربانعلی صادقی؛ احمد کریمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.92 K)

25 تاثیر سطوح مختلف پودر خوشاربزه بر عملکرد جوجه های گوشتی
فرشته بیگی علی آبادی؛ قربانعلی صادقی؛ احمد کریمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.04 K)

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه