اثرات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر ﺧﺸﮏ ﻣﯿﻮه ﺳﻤﺎق ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻇﺮﻓﯿﺖ آﻧﺘﯽ اﮐﺴﯿﺪاﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در ﺷﺮاﯾﻂ ﺗﻨﺶ ﺣﺮارتی
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (375.23 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی داﻧﺸﮕﺎه ﮐﺮدﺳﺘﺎن
2ﮔﺮوه ﺑﺎﻏﺒﺎﻧﯽ داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی داﻧﺸﮕﺎه ﮐﺮدﺳﺘﺎن
چکیده
-
کلیدواژه ها