اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ، اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ و ﺗﻮازن اﻟﮑﺘﺮوﻟﯿﺘﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در ﺷﺮاﯾﻂ ﺗﻨﺶ ﮔﺮمایی
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (276.49 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1داﻧﺸﮕﺎه ﺑﻮﻋﻠﯽ ﺳﯿﻨﺎی ﻫﻤﺪان
2ﻣﺮﮐﺰ ﻧﺤﻘﯿﻘﺎت ﮐﺸﺎورزی ﻗﻢ
چکیده
-
کلیدواژه ها