کلیدواژه ها = ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ
تعداد مقالات: 17

1 اثر سطوح ژژﻧﻮم ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و ﺗﺮﺋﻮﻧﯿﻦ ﻗﺎﺑﻞ ﻫﻀﻢ در ﺟﯿﺮه آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ رﯾﺨﺖ ﺷﻨﺎﺳﯽ روده ﮐﻮﭼﮏ جوجه های گوشتی
سجاد مرادی؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی؛ احمدرضا راجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.26 K)

2 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و ﺗﺮﺋﻮﻧﯿﻦ ﻗﺎﺑﻞ ﻫﻀﻢ در ﺟﯿﺮه آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
سجاد مرادی؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی؛ احمدرضا راجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (367.98 K)

3 اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ، اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ و ﺗﻮازن اﻟﮑﺘﺮوﻟﯿﺘﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در ﺷﺮاﯾﻂ ﺗﻨﺶ ﮔﺮمایی
علی اصغر ساکی؛ راحله جوهری؛ مصطفی ملکی؛ سارا میرزایی؛ معصومه عباسی نژاد؛ علی بیگی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (276.49 K)

4 ﺑﺮرﺳﯽ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﻧﺮژی و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ در دوره رﺷﺪ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاﭘنی
محمد عباسی؛ محمدرضا طاهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (388.5 K)

5 تاﺛﯿﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺗﺮﺗﯿﺒﯽ 48 ﺳﺎﻋﺘﻪ ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺣﺎوی ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﻧﺮژی و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺑﺮ ﺗﻮﺳﻌﻪ دﺳﺘﮕﺎه ﮔﻮارش ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
صدرا آل صاحب فصول؛ مجید طغیانی؛ علی تبعیدیان؛ عباسعلی قیصری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (390.63 K)

6 اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ ﻣﺼﻨﻮﻋﯽ ﺗﺠﺎری ﺑﺮ ﺷﺎﺧﺺ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
یونس مدنی؛ شهریار مقصودلو؛ فرامرز رستمی چراتی؛ فرید مسلمی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.03 MB)

7 اثر ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻣﺘﯿﻮﻧﯿﻦ و ﺗﺮﺋﻮﻧﯿﻦ در ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﮐﻢ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
مهدی شهریاری؛ مجید طغیانی؛ غلامرضا قلمکاری؛ حامد کسائی؛ محمد محمد رضایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.03 MB)

8 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم واﺳﯿﺪ آﻣﯿﻨﻪ ﻟﯿﺰﯾﻦ ﺑﺮ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﭘﻮﺳﺘﻪ و اﻧﺪازه ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ در دوره اول ﺗﺨﻤﮕﺬاری
حسن محمدی عمارت؛ ابوالقاسم گلیان؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ حسن کرمانشاهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (952.01 K)

9 ﺗﺎﺛﯿﺮ راﮐﺘﻮﭘﺎﻣﯿﻦ ﺑﺮﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﮐﻢ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻣﮑﻤﻞ ﺷﺪه ﺑﺎ اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ
حمید منوچهری اردکانی؛ محمود شیوازاد؛ محمد چمنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.34 MB)

10 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻣﺘﯿﻮﻧﯿﻦ، ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و ﭼﺮﺑﯽ روی ﺻﻔﺎت ﻋﻤﻠﮑﺮدی ﻣﺮﻏﻬﺎی ﺗﺨﻤﮕﺬار در دوره ﭘﺎﯾﺎﻧﯽ ﺗﺨﻤﮕﺬاری
ح. نصیری مقدم؛ م. کاظمی فرد؛ س.ج. حسینی؛ م.ط. میرکزهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (944.38 K)

11 اﺛﺮات ﻧﺤﻮه ﺧﻮراک دﻫﯽ، ﻧﻮع اﻟﯿﺎف و ﺳﻄﺢ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﭘﺎﺳﺦ ﻫﺎی اﯾﻤﻨﯽ ﻣﺮغ ﻫﺎی ﻣﺎدر ﮔﻮﺷﺘﯽ
مازیار محیطی اصلی؛ محمود شیوازاد؛ مجتبی زاغری؛ مریم رضائیان؛ سعید امین زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1 MB)

12 اﺛﺮ ﺳﻄﺢ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺟﯿﺮه ﺑﺮ روی ﮐﺎراﯾﯽ ﻏﺬا در ﺑﭽﻪ ﻣﺎﻫﯽ ﺳﻔﯿﺪ درﯾﺎی ﺧﺰر
غفار ابراهیمی؛ حسین اورجی؛ فرید فیروزبخش؛ چنگیز مخدومی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (315.37 K)

13 ﺗﻌﯿﯿﻦ ﺟﯿﺮه ﻣﺘﻨﺎﺳﺐ ﺑﺮای ﻓﯿﻞ ﻣﺎﻫﯽ ﺑﺮاﺳﺎس ﭘﺘﺎﻧﺴﯿﻞ رﺷﺪ و ﮐﺎراﯾﯽ ﻣﺼﺮف اﻧﺮژی و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ
عبدالصمد کرامت امیرکلایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (399.45 K)

14 ﺗﻌﯿﯿﻦ ﺗﻮاﻟﯽ ژن ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻣﻮﺛﺮ ﺑﺮ ﺗﻤﺎﯾﺰ اﺳﺘﺨﻮانی 15(BMP15) در بز نژاد مرخز
هوراد قریشی؛ جلال شقایق؛ ابوالفضل قربانی؛ ناصر ماهری سیس؛ ابوالفضل برزگری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (675.09 K)

15 روﻧﺪ ژﻧﺘﯿﮑﯽ ﻣﻨﺤﻨﯽ ﻫﺎی ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺷﯿﺮ، درﺻﺪ ﭼﺮﺑﯽ و درﺻﺪ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺷﯿﺮ ﮔﺎوﻫﺎی ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ اﯾﺮان
روح الله عبدالله پور؛ محمد مرادی شهربابک؛ اردشیر نجاتی جوارمی؛ رسول واعظ ترشیزی؛ محمدباقر صیادنژاد؛ علیرضا اقبال
مشاهده مقاله | اصل مقاله (694.71 K)

16 ﻋﺪم وﻗﻮع ﺟﻬﺶ در ﺟﺎﯾﮕﺎه ژﻧﯽ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﭘﺮاﯾﻮن ﮔﻮﺳﻔﻨﺪی در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪان ﻧﮋاد زﻧﺪی
احسان رومی زاده؛ قدرت الله رحیمی؛ هادی سیاح زاده؛ مصطفی حاتمی؛ لیلی همتی؛ مسعود بابائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (450.49 K)

17 ﺑﺮآورد ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ژﻧﺘﯿﮑﯽ ﺻﻔﺖ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺷﯿﺮ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﻣﺪل ﺗﺎﺑﻌﯿﺖ ﺗﺼﺎدﻓﯽ در ﮔﺎوﻫﺎی ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ ایران
معصومه ناصرخیل؛ رضا میرائی آشتیانی؛ اردشیر نجاتی جوارمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (500.79 K)