اﺛﺮ ﺳﻄﺢ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺟﯿﺮه ﺑﺮ روی ﮐﺎراﯾﯽ ﻏﺬا در ﺑﭽﻪ ﻣﺎﻫﯽ ﺳﻔﯿﺪ درﯾﺎی ﺧﺰر

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (315.37 K)
عنوان دوره: چهارمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1داﻧﺸﺠﻮی ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ داﻧﺸﮕﺎه ﻋﻠﻮم ﮐﺸﺎورزی و ﻣﻨﺎﺑﻊ طبیعی ساری
2اﺳﺘﺎدﯾﺎر داﻧﺸﮕﺎه ﻋﻠﻮم ﮐﺸﺎورزی و ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻃﺒﯿﻌﯽ ساری
3ﮐﺎرﺷﻨﺎس ﻣﺮﮐﺰ ﺗﮑﺜﯿﺮ ﭘﺮورش ﺷﻬﯿﺪ رﺟﺎﯾﯽ
چکیده
کلیدواژه ها