اﺛﺮات ﻧﺤﻮه ﺧﻮراک دﻫﯽ، ﻧﻮع اﻟﯿﺎف و ﺳﻄﺢ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﭘﺎﺳﺦ ﻫﺎی اﯾﻤﻨﯽ ﻣﺮغ ﻫﺎی ﻣﺎدر ﮔﻮﺷﺘﯽ
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (1 MB)
عنوان دوره: همایش ملی دام و طیور شمال کشور
نویسندگان
1ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی داﻧﺸﮕﺎه ﮔﯿﻼن
2ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ ﻋﻠﻮم داﻣﯽ داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی داﻧﺸﮕﺎه ﺗﻬﺮان
3ﭘﮋوﻫﺸﮕﺎه ﻣﻠﯽ ﻣﻬﻨﺪﺳﯽ ژﻧﺘﯿﮏ و زﯾﺴﺖ ﻓﻨﺎوری
4داﻧﺸﮑﺪه داﻣﭙﺰﺷﮑﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﺗﻬﺮان
چکیده
کلیدواژه ها