نویسنده = محمود شیوازاد | ||
تعداد مقالات: 69 | ||
1 | تاﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح اﺳﯿﺪآﻣﯿﻨﻪ ﺗﺮﯾﭙﺘﻮﻓﺎن ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در ﺷﺮاﯾﻂ ﺗﻨﺶ ﮔﺮﻣﺎﯾﯽ | |
علی چراغی افارانی؛ محمود شیوازاد؛ ناصر موسوی؛ نجفقلی دبیری؛ مهدی دهقاتی سانیچ | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (359.92 K) | ||
2 | ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺘﻔﺎوت ﻓﺴﻔﺮﻗﺎﺑﻞدﺳﺘﺮس ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦﻫﺎی ﻣﻮﻟﺪ ژاپنی | |
رضا رضایی کوچکسرایی؛ وحید جوکار؛ محمود شیوازاد؛ حسین مروج | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (349.78 K) | ||
3 | ﺗﻌﯿﯿﻦ ﻧﯿﺎز ﮐﻠﺴﯿﻤﯽ ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦﻫﺎی ﻣﻮﻟﺪ ژاپنی | |
وحید جوکار؛ محمود شیوازاد؛ حسین مروج | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (266.02 K) | ||
4 | ﺗﺎﺛﯿﺮ اﻓﺰاﯾﺶ دﻓﻌﺎت ﺧﻮراکدﻫﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺗﻮﻟﯿﺪی ﻣﺮغﻫﺎی ﻣﺎدر ﮔﻮﺷتی | |
رضا طاهرخانی؛ مجتبی زاغری؛ محمود شیوازاد؛ احمد زارع شحنه | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (400.44 K) | ||
5 | ﺗﻌﯿﯿﻦ زﯾﺴﺖ ﻓﺮاﻫﻤﯽ ﻣﺘﯿﻮﻧﯿﻦ ﮔﯿﺎﻫﯽ ﺑﺮاﺳﺎس ﭘﺎﺳﺦ ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
شیلا هادی نیا؛ محمود شیوازاد؛ حسین مروج؛ مجید اله یاری شهر اسب؛ محمدمهدی نبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (430.13 K) | ||
6 | کارایی زیستی متیونین گیاهی نسبت به متیونین سنتتیک بر پایه عملکرد رشد در دوره آغازین در جوجه های گوشتی | |
شیلا هادی نیا؛ محمود شیوازاد؛ حسین مروج؛ محمد مهدی نبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.56 MB) | ||
7 | کارایی زیستی میتونین گیاهی در مقایسه با میتونین سنتتیک بر پایه فاکتور های خونی جوجه های گوشتی | |
شیلا هادی نیا؛ محمود شیوازاد؛ حسین مروج؛ مجید اله یاری شهراسب | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.52 MB) | ||
8 | ﺗﺎﺛﯿﺮ راﮐﺘﻮﭘﺎﻣﯿﻦ ﺑﺮﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﮐﻢ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻣﮑﻤﻞ ﺷﺪه ﺑﺎ اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ | |
حمید منوچهری اردکانی؛ محمود شیوازاد؛ محمد چمنی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.34 MB) | ||
9 | اثرات تغذیه ال-آرژنین بر عملکرد رشد و صفات لاشه ای در جوجه های گوشتی در دوره آغازین | |
مرضیه ابراهیمی؛ احمد زارع شحنه؛ محمود شیوازاد؛ زربخت انصاری پیرسرائی؛ مجید تبیانیان؛ مسعود ادیب مرادی؛ کرامت نوری جلیانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (980.81 K) | ||
10 | اﺛﺮ ﺗﺮﯾﭙﺘﻮﻓﺎن ﺳﻨﺘﺘﯿﮏ ﺑﺮ اﯾﻤﻨﯽ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی اﯾﻤﻮﻧﻮﻟﻮژی ﺧﻮﻧﯽ در ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در ﺷﺮاﯾﻂ ﺗﻨﺶ ﮔﺮﻣﺎﯾﯽ | |
محمدعلی چراغی آفارانی؛ محمود شیوازاد؛ ناصر موسوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.05 MB) | ||
11 | ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺘﻔﺎوت ﮐﻠﺴﯿﻢ ﺑﺮ ﺻﻔﺎت ﺟﻮﺟﻪ درآوری ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦﻫﺎی ﻣﻮﻟﺪ ژاﭘﻨﯽ | |
وحید جوکار؛ محمود شیوازاد؛ حسین مروج؛ وحید صداقت؛ شیلا هادی نیا | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (853.1 K) | ||
12 | ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﮐﻠﺰا ﺑﺎ روش ﺟﯿﺮه ﻧﻮﯾﺴﯽ اﺳﯿﺪ آﻣﯿﻨﻪ ﻗﺎﺑﻞ ﻫﻀﻢ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد اﺟﺰای ﻻﺷﻪ و ﻫﻮرﻣﻮن ﻫﺎی ﺗﯿﺮوﯾﯿﺪی ﺟﻮﺟﻪ رﺷﺪ | |
صادق کریم زاده؛ محمود شیوازاد؛ مجتبی زاغری؛ قدرت الله رحیمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (952.65 K) | ||
13 | اﺛﺮات ﻧﺤﻮه ﺧﻮراک دﻫﯽ، ﻧﻮع اﻟﯿﺎف و ﺳﻄﺢ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﭘﺎﺳﺦ ﻫﺎی اﯾﻤﻨﯽ ﻣﺮغ ﻫﺎی ﻣﺎدر ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
مازیار محیطی اصلی؛ محمود شیوازاد؛ مجتبی زاغری؛ مریم رضائیان؛ سعید امین زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1 MB) | ||
14 | اﺛﺮات وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ E و وزن ﻣﺮغﻫﺎی ﻣﺎدر ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﺜﻠﯽ و ﮐﻠﺴﺘﺮول ﺗﺨﻢﻣﺮغ | |
وحید صداقت؛ مجتبی زاغری؛ محمود شیوازاد؛ مازیار محیطی اصلی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.07 MB) | ||
15 | تعیین ارزش غذایی هسته خرما در تغذیه جوجه های گوشتی | |
مجتبی زاغری؛ محمد مهدی قاسمی؛ محمود شیوازاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (438.63 K) | ||
16 | اندازه گیری و مقایسه ترکیب لاشه در جوجه های گوشتی تغذیه شده با دانه سویای حرارت داده شده، با استفاده از وزن مخصوص لاشه | |
احسان شهرامی؛ محمود شیوازاد؛ حمید امانلو | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (391.34 K) | ||
17 | استفاده از مدل های تصمیم گیری چندشاخصه SAWو TOPSISدر تعیین بهترین سطح کنجاله کلزا در مرغ های مادر گوشتی | |
اردشیر شیخ احمدی؛ محمود شیوازاد؛ مجتبی زاغری؛ احمد زارع شحنه؛ عبداله حسینی؛ جواد حسینی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (384.13 K) | ||
18 | مقایسه جلبک اسپیرولینا و رنگدانه ی صنعتی در افزایش رنگ زرده تخم مرغ خوراکی | |
ناهید زهروجیان؛ حسین مروج؛ محمود شیوازاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (332.66 K) | ||
19 | بررسی اثر استفاده از جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در جیره بر عملکرد مرغ های تخمگذار و کلسترول زرده تخم مرغ | |
ناهید زهروجیان؛ حسین مروج؛ محمود شیوازاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (234.27 K) | ||
20 | اثر نوع چربی بر غلظت پراکسیداسیون تخم مرغ و سرم مرغ مادر گوشتی و جوجه های آن | |
حبیب اقدم شهریار؛ محمود شیوازاد؛ کامبیز ناظر عدل؛ محمد چمنی؛ یحیی ابراهیم نژاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (380.27 K) | ||
21 | تغییرات فراوانی نسبی باکتری های جنس بیفیدوباکتریوم در دوازدهه، ژوژنوم، ایلئوم و روده کور جوجه های گوشتی | |
علیرضا صیداوی؛ ضیاءالدین میرحسینی؛ محمود شیوازاد؛ محمد چمنی؛ علی اصغر صادقی؛ رضا پورصیفی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (387.23 K) | ||
22 | تشخیص همزمان باکتریهای جنس لاکتوباسیلوس و کلستریدیوم در روده جوجه های گوشتی با استفاده از یک Duplex PCR اختصاصی | |
علیرضا صیداوی؛ ضیاءالدین میرحسینی؛ محمود شیوازاد؛ محمد چمنی؛ علی اصغر صادقی؛ رضا پورصیفی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (358.83 K) | ||
23 | بهینه سازی واکنش زنجیرهای پلیمراز برای تشخیص باکتری های جنس کلستریدیوم در دستگاه گوارش جوجه های گوشتی | |
ضیاءالدین میرحسینی؛ علیرضا صیداوی؛ محمود شیوازاد؛ محمد چمنی؛ علی اصغر صادقی؛ رضا پورصیفی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (322.53 K) | ||
24 | تاثیر جلبک کلرلا ولگاریس بر عملکرد و پاسخ ایمنی سلولی در جوجه های گوشتی | |
مروارید رضوانی؛ مجتبی زاغری؛ محمود شیوازاد؛ حسین مروج | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (205.46 K) | ||
25 | اثر دو و سه بار خوراک دهی در روز بر عملکرد تولید مثلی مرغ های مادر گوشتی در دوره تولید | |
سودابه مرادی؛ مجتبی زاغری؛ محمود شیوازاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (196.15 K) |