ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و ﺗﺮﺋﻮﻧﯿﻦ ﻗﺎﺑﻞ ﻫﻀﻢ در ﺟﯿﺮه آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (367.98 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻃﯿﻮر داﻧﺸﮕﺎه ﻓﺮدوﺳﯽ ﻣﺸﻬﺪ
2استاد ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻃﯿﻮر ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﻓﺮدوﺳﯽ ﻣﺸﻬﺪ
3داﻧﺸﯿﺎر ﺑﺎﻓﺖ ﺷﻨﺎﺳﯽ داﻧﺸﮑﺪهی داﻣﭙﺰﺷﮑﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﻓﺮدوﺳﯽ ﻣﺸﻬﺪ
چکیده
-
کلیدواژه ها