کلیدواژه ها = ﺟﯿﺮه آﻏﺎزﯾﻦ | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و ﺗﺮﺋﻮﻧﯿﻦ ﻗﺎﺑﻞ ﻫﻀﻢ در ﺟﯿﺮه آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
سجاد مرادی؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی؛ احمدرضا راجی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (367.98 K) |
کلیدواژه ها = ﺟﯿﺮه آﻏﺎزﯾﻦ | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و ﺗﺮﺋﻮﻧﯿﻦ ﻗﺎﺑﻞ ﻫﻀﻢ در ﺟﯿﺮه آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
سجاد مرادی؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی؛ احمدرضا راجی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (367.98 K) |