ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم واﺳﯿﺪ آﻣﯿﻨﻪ ﻟﯿﺰﯾﻦ ﺑﺮ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﭘﻮﺳﺘﻪ و اﻧﺪازه ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ در دوره اول ﺗﺨﻤﮕﺬاری
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (952.01 K)
عنوان دوره: همایش ملی دام و طیور شمال کشور
نویسندگان
1استادیار
2استاد
3دانشیار
چکیده
کلیدواژه ها