ﺑﺮرﺳﯽ ﭼﮕﻮﻧﮕﯽ درﺻﺪ ﻫﭽﺮی و وزن ﺟﻮﺟﻪ ﻣﺮﻏﺎن ﺑﻮﻣﯽ ﺧﺮاﺳﺎن در ﭘﺎﺳﺦ ﺑﻪ ﺳﻄﻮح درﺟﻪ ﺑﻨﺪی ﺷﺪه ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﺟﯿره
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (390.4 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
ﻣﺮ ﮐﺰ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎت ﮐﺸﺎورزی و ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻃﺒﯿﻌﯽ ﺧﺮاﺳﺎن رﺿﻮی
چکیده
-
کلیدواژه ها