ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺎﻧﺲ درﻣﻨﻪ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (277.55 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ، ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم دام و ﻃﯿﻮر، ﭘﺮدﯾﺲ اﺑﻮرﯾﺤﺎن، داﻧﺸﮕﺎه ﺗﻬﺮان
2اﺳﺘﺎدﯾﺎر ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم دام و ﻃﯿﻮر، ﭘﺮدیس اﺑﻮرﯾﺤﺎن، داﻧﺸﮕﺎه ﺗﻬﺮان
چکیده
-
کلیدواژه ها