نویسنده = داود شریفی | ||
تعداد مقالات: 34 | ||
1 | ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ اﺛﺮ ﺟﻠﺒﮏ درﯾﺎﯾﯽ ﮔﺮاﺳﯿﻼرﯾﻮﭘﺴﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﮑﺎ ﺑﺮ ﻟﯿﭙﯿﺪﻫﺎی ﺳﺮم در ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ﺗﺨﻤﮕﺬار ژاﭘنی | |
بهنام عباس پور؛ راضیه موذنی طرقی؛ داود شریفی؛ فیروز عسگری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (351.36 K) | ||
2 | ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ اﺛﺮ ﺟﻠﺒﮏ درﯾﺎﯾﯽﮔﺮاﺳﯿﻼرﯾﻮﭘﺴﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﮑﺎ ﺑﺮ ﻟﯿﭙﯿﺪﻫﺎی ﺳﺮم در ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاپنی | |
راضیه موذنی طرقی؛ بهنام عباس پور؛ داود شریفی؛ فیروز عسگری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (350.14 K) | ||
3 | ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ اﺛﺮ ﺟﻠﺒﮏ درﯾﺎﯾﯽﮔﺮاﺳﯿﻼرﯾﻮﭘﺴﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﮑﺎ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﻏﺪه ﺗﯿﺮوﺋﯿﺪ در ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ﺗﺨﻤﮕﺬار ژاپنی | |
بهنام عباسپور؛ راضیه موذنی طرقی؛ داود شریفی؛ فیروز عسگری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (346.18 K) | ||
4 | ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﺮاﺗﯿﻦ ﻣﻨﻮﻫﯿﺪرات و ﻣﻘﺪار ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﻣﯿﺰان ﻣﺼﺮف و اﺑﻘﺎء ﻧﯿﺘﺮوژن و اﻧﺮژی در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
ارسلان نباتی؛ محمد یازرلو؛ ایوب ویسی؛ مهدی دهقانی؛ داود شریفی؛ شکوفه غضنفری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (405.65 K) | ||
5 | ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﺮاﺗﯿﻦ ﻣﻨﻮﻫﯿﺪرات و ﻣﻘﺪار ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﺣﺴﺎﺳﯿﺖ ﺑﻪ اﮐﺴﯿﺪاﺳﯿﻮن و ﺗﻐﯿﯿﺮات pH ﮔﻮﺷﺖ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎ ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
ارسلان نباتی؛ محمد یازرلو؛ ایوب ویسی؛ مختار ملاکی؛ داود شریفی؛ شکوفه غضنفری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (395.09 K) | ||
6 | اثر ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺎﻧﺲ ﻣﻮرد ﺑﺮ ﻇﺮﻓﯿﺖ ﻧﮕﻬﺪاری آب WHC و ﻣﯿﺰان رﻃﻮﺑﺖ ﮔﻮﺷﺖ در ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
مراد ﻣﺤﻤﻮدی ﺑﺮدزردی؛ شکوفه غضنفری؛ داود شریفی؛ عبدالرضا صالحی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (358.44 K) | ||
7 | ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮات اﺳﺎﻧﺲ ﻣﻮرد ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
مراد محمودی بردزردی؛ شکوفه غضنفری؛ داود شریفی؛ عبدالرضا صالحی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (365.06 K) | ||
8 | ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺎﻧﺲ درﻣﻨﻪ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
فرزانه رحیمی نیت؛ شکوفه غضنفری؛ داود شریفی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (277.55 K) | ||
9 | تأثیر سطوح انرژی و پروتئین جیره بر عملکرد و خصوصیات لاشه بلدرچین نر ژاپنی طی دوره رشد | |
محمد یازرلو؛ داود شریفی؛ شرکت نیکان دام آروین؛ مختار ملاکی؛ مهدی دهقان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.29 MB) | ||
10 | پاسخ بلدرچین ژاپنی به سطوح مختلف لیزین جیره در دوره رشد | |
محمد یازرلو؛ داود شریفی؛ شرکت نیکان دام آروین؛ ساعده صالحی؛ مختار ملاکی؛ مهدی دهقان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.07 MB) | ||
11 | بررسی تاثیر سطوح و نسبت های اختلاط روغن سویا و اسید چرب آن بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
احمد افضل زاده؛ فهیمه بیطرف؛ داود شریفی؛ محمد هاشمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (531.2 K) | ||
12 | بررسی اثرات آنزیم و پروبیوتیک در سطوح مختلف گندم جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
نرگس السادات هاشمی چلاوی؛ داود شریفی؛ حسین عابدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (437.08 K) | ||
13 | تأثیراستفاده از آنزیم ناتوزیم پلاس در جیره های حاوی گندم و کنجاله کلزا بر خصوصیات مورفولوژیکی روده و ویسکوزیته دستگاه گوارش جوجه های گوشتی | |
داود شریفی؛ گلستان گلستانی؛ اکبر یعقوبفر؛ علی اکبر خادم | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (197.44 K) | ||
14 | تاثیر استفاده از پروتکسین و فلاومایسین در جیره های حاوی چربی بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
امین دیبامهر؛ داود شریفی؛ هوشنگ لطف الهیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (471.34 K) | ||
15 | تأثیر تغذیه پنبه دانه کامل بر مرفولوژی پرزهای روده باریک بره های پرواری نژاد زندی و شال | |
محسن آبسالان؛ احمد افضل زاده؛ داود شریفی؛ علی اکبر خادم؛ داود قندی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (236 K) | ||
16 | بررسی تأثیر روی-پروتئینات و محلول الکترولیت-مولتی ویتامین در کاهش اثرات تنش فیزیولوژیک در بلدرچین ژاپنی | |
آرش برزگر یارمحمدی؛ داود شریفی؛ عبدالله محمدی سنگ چشمه | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (550.94 K) | ||
17 | بررسی تأثیر تغذیه پنبه دانه کامل بر متابولیت های خون بره های پرواری نژاد زندی و شال | |
محسن آبسالان؛ احمد افضل زاده؛ داود شریفی؛ علی اکبر خادم؛ داود قندی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (216.49 K) | ||
18 | اثر زئولیت و مخمر بر عملکرد جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره آلوده به سم آفلاتوکسین | |
محسن براتی؛ علی اکبر خادم؛ محسن برجی؛ داود شریفی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (435.28 K) | ||
19 | مطالعه مقایسه ای استفاده از 4گیاه دارویی دارای خاصیت ضد میکروبی در تغذیه جوجه های گوشتی | |
سعیده حسنی خورسندی؛ داود شریفی؛ علی اکبر خادم؛ عبدالرضا صالحی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (357.99 K) | ||
20 | اثر نانوذرات کروم بر کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی تحت تنش فیزیولوژیکی | |
عاطفه برنجیان؛ داود شریفی؛ عبدالله محمدی سنگ چشمه؛ شکوفه غضنفری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (341.62 K) | ||
21 | بررسی استفاده از انرژی قابل متابولیسم ظاهری و حقیقی تصحیح شده برای ازت همراه با آمینواسیدهای کل و قابل هضم جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
ایوب نادری پور؛ احمد افضل زاده؛ یعقوب فر؛ داود شریفی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (179.64 K) | ||
22 | تاثیر تغذیة پس از تفریخ بر روند رشد و توسعه دستگاه گوارش جوجه های گوشتی | |
رضا میربک؛ شیرین هنربخش؛ داود شریفی؛ سعید امین زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (803.13 K) | ||
23 | تاثیر تغذیة پس از تفریخ در تعدیل تنش حمل و نقل در جوجه های گوشتی | |
رضا میربک؛ شیرین هنربخش؛ داود شریفی؛ سعید امین زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (677.08 K) | ||
24 | تاثیر تغذیة پس از تفریخ بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
رضا میربک؛ شیرین هنربخش؛ داود شریفی؛ سعید امین زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (562.57 K) | ||
25 | تأثیر سطوح مختلف کراتین منوهیدرات و مقدار پروتئین جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی در دوره آغازین (0 -10 روزگی) | |
ارسلان نباتی؛ داود شریفی؛ شکوفه غضنفری؛ مختار ملاکی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (393.09 K) |