اثر ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺎﻧﺲ ﻣﻮرد ﺑﺮ ﻇﺮﻓﯿﺖ ﻧﮕﻬﺪاری آب WHC و ﻣﯿﺰان رﻃﻮﺑﺖ ﮔﻮﺷﺖ در ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (358.44 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻃﯿﻮر، ﭘﺮدﯾﺲ اﺑﻮرﯾﺤﺎن،داﻧﺸﮕﺎه ﺗﻬﺮان
2اﺳﺘﺎدﯾﺎر ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم دام و ﻃﯿﻮر، ﭘﺮدﯾﺲ اﺑﻮرﯾﺤﺎن،داﻧﺸﮕﺎه ﺗﻬﺮان
3داﻧﺸﯿﺎر ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم دام و ﻃﯿﻮر، ﭘﺮدﯾﺲ اﺑﻮرﯾﺤﺎن،داﻧﺸﮕﺎه ﺗﻬﺮان
چکیده
-
کلیدواژه ها