کلیدواژه ها = رطوبت گوشت | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | اثر ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺎﻧﺲ ﻣﻮرد ﺑﺮ ﻇﺮﻓﯿﺖ ﻧﮕﻬﺪاری آب WHC و ﻣﯿﺰان رﻃﻮﺑﺖ ﮔﻮﺷﺖ در ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
مراد ﻣﺤﻤﻮدی ﺑﺮدزردی؛ شکوفه غضنفری؛ داود شریفی؛ عبدالرضا صالحی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (358.44 K) |
کلیدواژه ها = رطوبت گوشت | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | اثر ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺎﻧﺲ ﻣﻮرد ﺑﺮ ﻇﺮﻓﯿﺖ ﻧﮕﻬﺪاری آب WHC و ﻣﯿﺰان رﻃﻮﺑﺖ ﮔﻮﺷﺖ در ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
مراد ﻣﺤﻤﻮدی ﺑﺮدزردی؛ شکوفه غضنفری؛ داود شریفی؛ عبدالرضا صالحی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (358.44 K) |