کلیدواژه ها = آب
تعداد مقالات: 11

1 اثر ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺎﻧﺲ ﻣﻮرد ﺑﺮ ﻇﺮﻓﯿﺖ ﻧﮕﻬﺪاری آب WHC و ﻣﯿﺰان رﻃﻮﺑﺖ ﮔﻮﺷﺖ در ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
مراد ﻣﺤﻤﻮدی ﺑﺮدزردی؛ شکوفه غضنفری؛ داود شریفی؛ عبدالرضا صالحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (358.44 K)

2 طبقه بندی و تعیین کیفیت فیزیکی و شیمیایی آب رودخانه تجن
ابراهیم واردی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (459.57 K)

3 بررسی اثر نسبت های مختلف انرژی و پروتئین جیره بر میزان Loss Drip (افت چکه) گوشت در لاشه بزغاله های پرواری
مرتضی کرمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (355.81 K)

4 تأثیر تفت دادن و واریته دانه جو بر ترکیبات شیمیایی و فیزیکی دانه جو و همبستگی بین آن ها
سمیرا سروری؛ علی حسین خانی؛ اکبر تقی زاده؛ حسین جان محمدی؛ حمید محمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (331.03 K)

5 تاثیر عمل آوری با آب، هیدروکسید سدیم و پراکسید هیدروژن بر ترکیب شیمیایی بقایای نخود زراعی
کبری سلطانی ناصری؛ فرزاد قنبری؛ جواد بیات کوهسار؛ فاختک طلیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (607.97 K)

6 افزودن سطوح مختلف آب به جیره کاملاً مخلوط (TMR) و اثر آن بر اندازه ذرات خوراک و مدفوع گاو های شیری
قاسمعلی تیموری جروکانی؛ علی محرری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (306.39 K)

7 افزودن سطوح مختلف آب به جیره کاملاً مخلوط (TMR) و اثر آن بر تولید و ترکیبات شیر گاو های شیری
قاسمعلی تیموری؛ علی محرری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (383.12 K)

8 مطالعه ای بر روش های مختلف تخمین وزن دنبه با استفاده از ابعاد دنبه و حجم آب در گوسفند لری
امیرحسین خلت آبادی فراهانی؛ محمد مرادی شهربابک؛ حسین مرادی شهربابک؛ لیلا قره داغی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (79.77 K)

9 تعیین ارزش غذایی علوفه نی (Phragmetes australis) رشد کرده در منابع مختلف آبی به روش کیسه های نایلونی (in situ)
مصطفی یوسف الهی؛ سعید شایسته؛ قاسم جلیلوند؛ کمال شجاعیان؛ حسن کارگر؛ مرتضی اصغری پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.13 K)

10 تاثیر بتائین بر توسعه پرزهای روده کوچک جوجه های گوشتی در سطوح مختلف شوری آب
مسعود الهقلی؛ علی تبعیدیان؛ مجید طغیانی؛ صدرا آل صاحب فصول؛ محمد محمدرضایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (73.27 K)

11 ارزیابی تغذیه انرژی مازاد دوره رشد بر مصرف آب و خوراک، خصوصیات رشد، لاشه و ترکیبات شیمیایی خون جوجه های گوشتی راس 308
مصطفی غلامی؛ علی گیلانی؛ حسن کرمانشاهی؛ احمد حسن آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (71.94 K)