اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻗﺎﺑﻞ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻢ ﺟﯿﺮه روی ﻣﺎده ﺧﺸﮏ ﻣﺼﺮﻓﯽ و ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺖ ﻫﺎی ﺷﮑﻤﺒﻪ ﮔﺎوﻫﺎی ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ در اوایل زایش
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (277.48 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1داﻧﺸﺠﻮی دﮐﺘﺮی ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ ﭘﺮدﯾﺲ ﮐﺸﺎورزی و ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻃﺒﯿﻌﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﺗﻬﺮان
2عضو ﻫﯿﺎت ﻋﻠﻤﯽ ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ ﭘﺮدﯾﺲ ﮐﺸﺎورزی و ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻃﺒﯿﻌﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﺗﻬﺮان
چکیده
کلیدواژه ها