نویسنده = ایوب لکی
تعداد مقالات: 7

1 اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻗﺎﺑﻞ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻢ ﺟﯿﺮه روی ﻣﺎده ﺧﺸﮏ ﻣﺼﺮﻓﯽ و ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺖ ﻫﺎی ﺷﮑﻤﺒﻪ ﮔﺎوﻫﺎی ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ در اوایل زایش
ایوب لکی؛ کامران رضا یزدی؛ مهدی دهقان بنادکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (277.48 K)

2 ارﺗﺒﺎط ﺑﯿﻦ ﺳﻄﺢ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻗﺎﺑﻞ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻢ ﺟﯿﺮه و ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺷﯿﺮ ﻏﯿﺮ ﺧﻄﯽ اﺳﺖ
ایوب لکی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ کامران رضا یزدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (269.9 K)

3 تاثیر امتیاز وضعیت بدنی بر سلامت متابولیسم و سلامت پستان در گاوهای شیری هلشتاین
نگین جمالی امام قیس؛ ایوب لکی؛ محمد مهدی معینی؛ منوچهر قرین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.23 K)

4 تاثیر اسکور بدنی بر سلامت متابولیسم و سلامت پستان در گاوهای شیری هولشتاین
نگین جمالی؛ ایوب لکی؛ محمدمھدی معینی؛ منوچھر قرین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (227.82 K)

5 مقایسه برخی از فراسنجه های خونی در گوساله های نر هلشتاین تغذیه شده با دانه جو فرآوری شده با اسیدهای آلی
مهدی نعمت پور؛ کامران رضایزدی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ ایوب لکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (310.35 K)

6 غلظت و نسبت مولی اسیدهای چرب فرار تولیدی در شکمبه گروه های مختلف نشخوارکنندگان اهلی
ایوب لکی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ مهدی نعمت پور؛ احمد کاظمی؛ نگین جمالی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (306.77 K)

7 فرآوری دانه جو با اسید لاکتیک موجب افزایش قابلیت هضم ظاهری مواد مغذیی در گاو می شود
ایوب لکی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ ابوالفضل زالی؛ مهدی گنج خانلو؛ کامران رضایزدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (300.56 K)