غلظت و نسبت مولی اسیدهای چرب فرار تولیدی در شکمبه گروه های مختلف نشخوارکنندگان اهلی

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (306.77 K)
عنوان دوره: ششمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانشجوی دکتری پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
2استاد پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
3دانشجوی کارشناسی ارشد پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
4دانشجوی کارشناسی دانشکده کشاورزی شهریار
5دانشجوی دکتری دانشگاه صنعتی اصفهان
چکیده
کلیدواژه ها