کلیدواژه ها = اسید چرب فرار
تعداد مقالات: 5

1 اثر افسنطین (Afsentin) خشک (Artemisiasp) جایگزین شده بجای کاه برنج بر دریافت، قابلیت هضم، تعادل نیتروژن و ویژگی های تخمیر شکمبه ای در گوسفند
حمیدرضا کاظمینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.76 MB)

2 اثر مهار تولید متان بر تجمع گازهای قابل احتراق (H2 + CH4 ) و بازیابی انرژی در یونجه خشک و دانه جو به عنوان سوبسترا در شرایط برون تنی
مرضیه قدمی کوهستانی؛ رضا ولی زاده؛ عباسعلی ناصریان؛ هادی ابراهیمی؛ وحیده حیدریان میری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (283.55 K)

3 بررسی آزمایشگاهی اثرات جایگزینی یونجه با شاخ و برگ سیب زمینی فرآوری شده به روش های مختلف در جیره های پرواری بر میزان هضم و تخمیر در شکمبه
حسین نوردار؛ مصطفی ملکی؛ حسین جهانیان نجف آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.75 K)

4 غلظت و نسبت مولی اسیدهای چرب فرار تولیدی در شکمبه گروه های مختلف نشخوارکنندگان اهلی
ایوب لکی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ مهدی نعمت پور؛ احمد کاظمی؛ نگین جمالی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (306.77 K)

5 اثرات اسانس دارچین بر پارامترهای تخمیری شکمبه ای بره های نر پرواری
بهمن تالی جاری؛ عثمان عزیزی؛ حسین جهانی عزیزآبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (511.11 K)