کلیدواژه ها = نشخوارکنندگان
تعداد مقالات: 40

1 زمان مصرف خوراکی، دانشی چندگانه در بوم شناسی نشخوارکنندگان: پویایی شکمبه
اکبر نیکخواه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.19 MB)

2 زمان مصرف خوراک، دانشی چندگانه در بوم شناسی نشخوارکنندگان: اسیدهای چرب شیر و بخش بندی نیتروژن
اکبر نیکخواه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.55 MB)

3 مطالعه تاثیر عصاره الکی میخک بر روند تولید گاز متان و جمعیت پروتوزوآی شکمبه با استفاده از جیره ی کاربردی در شرایط آزمایشگاهی
علی حلیمی شبستری؛ رامین سلامت دوست نوبر؛ ناصر ماهری سیس؛ شاهین حسن پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.56 MB)

4 بررسی اثر افزودن کود نیتروژن و پلی اتیلن گلایکول بر ارزش غذایی سیلاژ گلرنگ با استفاده از روش تولید گاز
افسانه احراری؛ محمدحسن فتحی؛ مصطفی یوسف الهی؛ احمد ریاسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.79 MB)

5 تاثیر تغذیه علف جو آبکشت بر فراسنجه های شکمبه ای، جمعیت پروتوزوآ شکمبه و مصرف خوراک در گوسفندان
زینب رئیسی؛ رضا طهماسبی؛ امید دیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (106.86 K)

6 استفاده از پسماندهای جانبی مرکبات در تغذیه دام: مقاله مروری
سیدعلی شیرنگی؛ ایدا قجرزاده؛ سروش خادمیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (99.29 K)

7 بررسی عملکرد نیتروژن پودر ماهی ،تفاله گندم، کنجاله سویا و سویای فراوری شده در نشخوارکنندگان با استفاده از دو روش سه مرحله ی آنزیمی و CNCPS
لیلا حیدری؛ محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (117.52 K)

8 ارزیابی ارزش تغذیه ای تفاله سیب، هسته خرما و تفاله خرما برای نشخوارکنندگان
بهرام علی زاده؛ آرش حسن زاده سیدی؛ اکبر تقی زاده؛ حسین جانمحمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (103.54 K)

9 بررسی تاثیر جایگزینی یونجه با پسماند اسانس گیری زنجبیل در جیره نشخوارکنندگان با استفاده از تکنیک تولید گاز
محسن ساری؛ فاضل الماسی؛ سمیه سالاری؛ محسن تقی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.21 MB)

10 تعیین ارزش غذایی گیاه نوروزک (Salvia lerifolia) در تغذیه نشخوارکنندگان
رشید صفری؛ رضا ولی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.29 MB)

11 مطالعه خصوصیات فیزیکی پیت نیشکر عمل آوری شده با بخار آب تحت فشار و اهمیت آنها در تغذیه نشخوارکنندگان
مرتضی چاجی؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده؛ فریدون افتخاری شاهرودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (449.09 K)

12 میزان گوسیپول آزاد و تام کنجاله های پنبه دانه کشور
محسن راستی؛ احمدرضا رنجبری؛ رامین بهادران؛ جواد کرامت؛ محمد جواهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.45 MB)

13 تعیین ارزش غذایی خرمای ضایعاتی در تغذیه نشخوارکنندگان
مسعود خوارزمی؛ حسین غلامی؛ علی موسوی سعید؛ محمد رضا ثابت پی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (383.5 K)

14 تأثیر اندازه گله بر شاخص های فرآوری و کیفیت آسیاب کردن در جو و ذرت
سمانه قاسمی؛ عباسعلی ناصریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (418.08 K)

15 بررسی خصوصیات تجزیه پذیری ماده خشک و نشاسته ضایعات کارخانه های تولید ماکارونی در شکمبه نشخوارکنندگان با روش کیسه های نایلونی
هادی صدیقی؛ ناصر ماهری سیس
مشاهده مقاله | اصل مقاله (385.54 K)

16 تعیین ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تولید گاز ضایعات کارخانه های ماکارونی جهت استفاده در تغذیه نشخوارکنندگان
هادی صدیقی؛ ناصر ماهری سیس
مشاهده مقاله | اصل مقاله (405.09 K)

17 اثر مکمل کبالت بر عملکرد تولیدی بره های نر مهربان
شهاب بیشه سری؛ محمد مهدی طباطبائی؛ حسن علی عربی؛ داریوش علیپور؛ احمد احمدی؛ رضا ناصری؛ محسن بیات
مشاهده مقاله | اصل مقاله (383.91 K)

18 مطالعه ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم کاه لوبیا در تغذیه نشخوارکنندگان
شرفعلی میرزایی؛ رمضانعلی عزیزی؛ محسن برجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.12 MB)

19 تعیین عامل موثر فیزیکی کاه برنج با استفاده از فیبر شیمیایی و خصوصیات فیزیکی در تغذیه نشخوارکنندگان 2 :مصرف خوراک و فعالیت جویدن دام
اسدا.. تیموری یانسری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (344.01 K)

20 اثر فصل و سال بر گوارش پذیری مواد مغذی دانه جو در نشخوارکنندگان
محمد مهدی طباطبایی؛ خلیل زابلی؛ احمد احمدی؛ علی اصغر ساکی؛ علی اکبر سبزی پرور؛ نعمت اله کیانی؛ نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (457.6 K)

21 تعیین خوشخوراکی و میزان مصرف روزانه بلوک های اوره-ملاس در گاوهای بومی استان لرستان
ع. کیانی؛ آ. آذرفر؛ ر. شریعتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (588.65 K)

22 بررسی تعیین ارزش غذایی و قابلیت هضم پوسته باقلا عمل آوری شده با مواد قلیایی در تغذیه نشخوارکنندگان
محمد دالوند؛ محمد مهدی معینی؛ منوچهر سوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (435.52 K)

23 مقایسه دو سطح دانه جو و دو منبع ازته بر روی قابلیت هضم مواد مغذی جیره گوسفند مهربان
داریوش علیپور؛ شهاب صفری؛ محمد مهدی طباطبائی؛ علی اصغر ساکی؛ فرخ کفیل زاده؛ حسن علی عربی؛ پویا زمانی؛ خلیل زابلی؛ علی حاتمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (416.62 K)

24 فراسنجه های تخمیر و تولید گاز مورد (Myrtus) شمال خوزستان و جنوب فارس در تغذیه نشخوارکنندگان
کوثر بویری کناری؛ حمید شهدادی جهرمی؛ طاهره محمدآبادی؛ روح الله شاکری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (293.59 K)

25 تاثیر سطوح مختلف دانه جو و منابع ازته برروی برخی از پارامترهای شکمبه
شهاب صفری؛ محمد مهدی طباطبائی؛ علی اصغر ساکی؛ فرخ کفیل زاده؛ حسن علی عربی؛ پویا زمانی؛ داریوش علیپور؛ علی حاتمی؛ علی رزاقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (365.07 K)