تاثیر سطوح مختلف دانه جو و منابع ازته برروی برخی از پارامترهای شکمبه
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (365.07 K)
عنوان دوره: سومین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1شهاب صفری؛ 2محمد مهدی طباطبائی؛ 2علی اصغر ساکی؛ 3فرخ کفیل زاده؛ 2حسن علی عربی؛ 2پویا زمانی؛ 2داریوش علیپور؛ 1علی حاتمی؛ 1علی رزاقی
1دانشجوی کارشناسی ارشد علوم دامی دانشگاه بوعلی سینا
2عضو هیئت علمی گروه علوم دامی دانشگاه بوعلی سینا
3عضو هیئت علمی دانشگاه رازی
چکیده
کلیدواژه ها