نویسنده = علی حاتمی | ||
تعداد مقالات: 12 | ||
1 | تعیین قابلیت هضم سطوح مختلف گندم بوجاری ضایعاتی در جیره گوسفند مهربان | |
خلیل زابلی؛ حمیدرضا آریا؛ محمد مهدی طباطبائی؛ حسن علی عربی؛ علی اصغر ساکی؛ منوچهر سوری؛ علی حاتمی؛ علی حسینی سیر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (519.77 K) | ||
2 | اثر اوره بر قابلیت هضم گندم بوجاری ضایعاتی در گوسفند | |
علی حاتمی؛ محمد مهدی طباطبائی؛ حسن علی عربی؛ حمیدرضا آریا؛ علی اصغر ساکی؛ منوچهر سوری؛ خلیل زابلی؛ علی حسینی سیر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (429.24 K) | ||
3 | اثر فرآیند مکانیکی بر قابلیت هضم گندم بوجاری ضایعاتی و جیره محتوی آن در گوسفند مهربان | |
علی حاتمی؛ محمد مهدی طباطبائی؛ حسن علی عربی؛ علی اصغر ساکی؛ منوچهر سوری؛ حمیدرضا آریا؛ خلیل زابلی؛ علی حسینی سیر؛ مهناز شادروح | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (392.44 K) | ||
4 | اثر اوره بر قابلیت هضم دانه گندم بوجاری پرک شده درگوسفند نژاد مهربان | |
حمیدرضا آریا؛ محمد مهدی طباطبائی؛ حسن علی عربی؛ علی اصغر ساکی؛ منوچهر سوری؛ خلیل زابلی؛ علی حاتمی؛ نرگس آشوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (478.74 K) | ||
5 | تعیین قابلیت هضم دانه ماشک در سطوح مختلف | |
سپیده افروزی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ حسن علی عربی؛ علی حاتمی؛ امیر ساسان محسنی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (371.4 K) | ||
6 | مقایسه دو سطح دانه جو و دو منبع ازته بر روی قابلیت هضم مواد مغذی جیره گوسفند مهربان | |
داریوش علیپور؛ شهاب صفری؛ محمد مهدی طباطبائی؛ علی اصغر ساکی؛ فرخ کفیل زاده؛ حسن علی عربی؛ پویا زمانی؛ خلیل زابلی؛ علی حاتمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (416.62 K) | ||
7 | گوارش پذیری مواد مغذی جیره های حاوی سطوح مختلف دانه ماشک | |
امیر ساسان محسنی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ حسن علی عربی؛ علی حاتمی؛ سپیده افروزی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (374.04 K) | ||
8 | تاثیر سطوح مختلف دانه جو و منابع ازته برروی برخی از پارامترهای شکمبه | |
شهاب صفری؛ محمد مهدی طباطبائی؛ علی اصغر ساکی؛ فرخ کفیل زاده؛ حسن علی عربی؛ پویا زمانی؛ داریوش علیپور؛ علی حاتمی؛ علی رزاقی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (365.07 K) | ||
9 | اثر فرآوری های فیزیکی و شیمیایی کنجاله سویا بر برخی فراسنجه های خون و شکمبه در بره های پرواری نر مهربان | |
علی حاتمی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ پویا زمانی؛ داریوش علیپور؛ حسن علی عربی؛ حورا بهزادی؛ امیر فدایی فر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (482.52 K) | ||
10 | اثر منابع مختلف روی بر برخی پارامترهای خون بره های نر مهربان | |
امیر فدایی فر؛ حسن علی عربی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ پویا زمانی؛ علی اصغر بهاری؛ جواد رشیدی؛ علی حاتمی؛ زهرا بختیاری؛ امیر حسین دزفولیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (306.71 K) | ||
11 | اثر منابع مختلف روی بر عملکرد بره های در حال رشد مهربان | |
امیر فدایی فر؛ حسن علی عربی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ پویا زمانی؛ علی اصغر بهاری؛ علی حاتمی؛ شهاب بیشه سری؛ امیرحسین دزفولیان؛ قاسم براتی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (307.77 K) | ||
12 | مقایسه اثر جیره های حاوی کنجاله های سویا و کلزای فرآوری شده با حرارت و اسید بر مقدار بتاکاروتن و ویتامین A سرم خون بره های نر مهربان | |
علی اصغر بهاری؛ علی حاتمی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ پویا زمانی؛ داریوش علیپور؛ حسن علی عربی؛ زهرا بختیاری؛ فرید رشیدی؛ موسی قلی زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (337.68 K) |