نویسنده = علی حاتمی
تعداد مقالات: 12

1 تعیین قابلیت هضم سطوح مختلف گندم بوجاری ضایعاتی در جیره گوسفند مهربان
خلیل زابلی؛ حمیدرضا آریا؛ محمد مهدی طباطبائی؛ حسن علی عربی؛ علی اصغر ساکی؛ منوچهر سوری؛ علی حاتمی؛ علی حسینی سیر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (519.77 K)

2 اثر اوره بر قابلیت هضم گندم بوجاری ضایعاتی در گوسفند
علی حاتمی؛ محمد مهدی طباطبائی؛ حسن علی عربی؛ حمیدرضا آریا؛ علی اصغر ساکی؛ منوچهر سوری؛ خلیل زابلی؛ علی حسینی سیر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (429.24 K)

3 اثر فرآیند مکانیکی بر قابلیت هضم گندم بوجاری ضایعاتی و جیره محتوی آن در گوسفند مهربان
علی حاتمی؛ محمد مهدی طباطبائی؛ حسن علی عربی؛ علی اصغر ساکی؛ منوچهر سوری؛ حمیدرضا آریا؛ خلیل زابلی؛ علی حسینی سیر؛ مهناز شادروح
مشاهده مقاله | اصل مقاله (392.44 K)

4 اثر اوره بر قابلیت هضم دانه گندم بوجاری پرک شده درگوسفند نژاد مهربان
حمیدرضا آریا؛ محمد مهدی طباطبائی؛ حسن علی عربی؛ علی اصغر ساکی؛ منوچهر سوری؛ خلیل زابلی؛ علی حاتمی؛ نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (478.74 K)

5 تعیین قابلیت هضم دانه ماشک در سطوح مختلف
سپیده افروزی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ حسن علی عربی؛ علی حاتمی؛ امیر ساسان محسنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (371.4 K)

6 مقایسه دو سطح دانه جو و دو منبع ازته بر روی قابلیت هضم مواد مغذی جیره گوسفند مهربان
داریوش علیپور؛ شهاب صفری؛ محمد مهدی طباطبائی؛ علی اصغر ساکی؛ فرخ کفیل زاده؛ حسن علی عربی؛ پویا زمانی؛ خلیل زابلی؛ علی حاتمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (416.62 K)

7 گوارش پذیری مواد مغذی جیره های حاوی سطوح مختلف دانه ماشک
امیر ساسان محسنی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ حسن علی عربی؛ علی حاتمی؛ سپیده افروزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (374.04 K)

8 تاثیر سطوح مختلف دانه جو و منابع ازته برروی برخی از پارامترهای شکمبه
شهاب صفری؛ محمد مهدی طباطبائی؛ علی اصغر ساکی؛ فرخ کفیل زاده؛ حسن علی عربی؛ پویا زمانی؛ داریوش علیپور؛ علی حاتمی؛ علی رزاقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (365.07 K)

9 اثر فرآوری های فیزیکی و شیمیایی کنجاله سویا بر برخی فراسنجه های خون و شکمبه در بره های پرواری نر مهربان
علی حاتمی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ پویا زمانی؛ داریوش علیپور؛ حسن علی عربی؛ حورا بهزادی؛ امیر فدایی فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (482.52 K)

10 اثر منابع مختلف روی بر برخی پارامترهای خون بره های نر مهربان
امیر فدایی فر؛ حسن علی عربی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ پویا زمانی؛ علی اصغر بهاری؛ جواد رشیدی؛ علی حاتمی؛ زهرا بختیاری؛ امیر حسین دزفولیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (306.71 K)

11 اثر منابع مختلف روی بر عملکرد بره های در حال رشد مهربان
امیر فدایی فر؛ حسن علی عربی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ پویا زمانی؛ علی اصغر بهاری؛ علی حاتمی؛ شهاب بیشه سری؛ امیرحسین دزفولیان؛ قاسم براتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (307.77 K)

12 مقایسه اثر جیره های حاوی کنجاله های سویا و کلزای فرآوری شده با حرارت و اسید بر مقدار بتاکاروتن و ویتامین A سرم خون بره های نر مهربان
علی اصغر بهاری؛ علی حاتمی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ پویا زمانی؛ داریوش علیپور؛ حسن علی عربی؛ زهرا بختیاری؛ فرید رشیدی؛ موسی قلی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (337.68 K)